winter

hellu.
bäd update somvanlit. jaja, inte mycket att göra åt nu!
idag har vi varit på orlando marine aquarium. typ ett ställe där dom tar hand om sjuka, vilda djur. antingen hjälper dom djuren och släpper tillbaka dom till havet (om dom klarar det) är dom väldigt sjuka eller inte kommer överleva i det vilda behåller dom dem. om dom klarar sig i fångenskap så kan dom tex. säljas till ett zoo eller så. det var sjukt litet och sött där. där va typ fyra delfiner, fyra uttrar, några sköldpaddor (läs många & STORA sköldpaddor), två hajar och lite fiskar och krabbor och sånt. typ för forskning. där va rockor också förresten, som man fick klappa. dom va söta. hihi, så sjukt kul att klappa dom, kändes som sammet.
där var en delfin som hetter winter. den hade ingen svans, eller stjärtfena eller va det heter. så den fick ha protes. så sjukt coolt endå att dom har gjort allt för att rädda detta djuret! alltså protes (!!!) på en delfin... sjukt coolt. jag skulle ha med mig kameran men såklart glömde jag den, surt -.- bild från google alltså ;)



efter vi hade varit på marine aquarium åkte vi till dunkin' donut och köpte ett dussin donuts. haha, asfett.
till kvällsmat åt vi på five guys. alltså dom har LÄTT dom godaste hamburgarna! så nära hemmagjorda man kan komma, efter detta känns mcdonalds ganska avlägset. ska ni till usa, funderar ni på hamburgare till kvällsmat? tänk inte ens på burger king eller liknande utan att först kolla om det finns en five guys ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0