godnatthälsning!

uppdatering 23:13. nu ska jag gå ner för trappan och borsta tänderna. jag ska lägga mej i hyffsad tid, för att inte sova bort hela imorgon. den sista lovdagen, shiiit vad detta lovet har gått fort. någon som håller med mig?
och linda, såklart de kommer bilder. vi börjar nu :D


nä, förlåt. jag hittade inga nya bilder. imorgon ska jag ta massor. jag lovar!
godnatt på er. <3


LOVE IT or LEAVE IT

        
min nya blogg såklart! haha, riktigt härligt att vara igång igen! :D

mitt nya rum jag är här heeela tiden, jag hatade mitt gamla rum, eller igentligen är det samma rum, men nyrenoverat. det är extremt mysigt nu, innan var jag alltid där nere, men nu är jag här somsagt. jag sover mycket bättre här också, kunde aldrig somna innan, somnar direkt nu. och färgen, mMmmmm, i am in love whit it.

rosa och då menar jag inte färgen, utan att jättemånga företag och märken skänker en del av pengarna de känar till rosa bandet, typ ahlgrens bilar, och att 118 100 har en sån sida på facebook att dom skänker några ören för varje ny medlem, där är ju över hundratusen medlemar! go rosa!
 

svininfluensanhysterin det är heeelt hysterikst, eller det har lugnat sej lite men my god, jag fick knappt handla lösgodis idag av mamma!? palla.

att ni är sämst på att kommentera! kommentera mera, annars lägger jag väl ner igen. det är inget kul att blogga utan kommentarer och läsare! its u who make my blog!

sometimes love knock you down.

hej!
sitter och lyssnar på musik och tänker, vet ni. jag har sånna hära speciella tänkarlåtar och tänkarspellistor på spotify, för tillfället är min tänkarlåt knock you down. extremt bra låt! jag vet inte riktigt vad jag tänker på, bara släpper allt, blandas med musiken, och ja. tänker. jätteskönt.
idag är det såndära bus eller godis dag. jag vill också vara liten, jag vill också gå ut och få godis! höhö, eller pengar. kan man gå pengar eller bus? jag kanske ska testa! idag har jag och mammi varit i lund. köpte lite grejs till mitt rum och sånt... hittade en klocka som jag bloggade om på min gamla blogg, men jag köpte inte den, och fuck vad jag ångrar mej, fast jag hoppas den finns kvar, nu vet jag iallafall vart den finns, riktigt cool irl också! sen var vi på maxi och handlade mat, då fick jag rosadamp. handlade typ massa skönhetsprylar eller vad det heter som var rosa, eller ja.. mamma handlade till mej, hon är bäst! jag har dundertråkigt och vill verkligen hitta på något nu! kanske ska följa med min syster och hennes bästis ut och gå bus eller godis. äeeh, det vart nog ingen uppskattad idé. höhö. talk to u later.


hey there!

godmorgon menar jag, fastän klockan snart är ett, men det vart först nu jag orkade starta datan, vaknade typ vid elva, och såg slutet på den dära nya disneyfilmen med trollkarlarna, jag antar att jag inte var den enda som såg den? haha, disneyfreak ohyeah! planer för dagen, inga än. om det inte dyker upp något annat i min väg ska jag nog försöka ta foton och trixa med en ny design, bara det att jag inte har några idéer, men det ordnar sig. ha en bra dag. <3

ellen här ja!

hej vänner!
jag tröttnade till tusen på att min gamla blogg inte funkade, så amanda sa att jag kunde göra en ny, och jag kom hem och gjorde en, svårare än så vart det inte. så nu testar vi här ett tag. jag hoppas ni kommer trivas och besöka igen och igen och igen! haha. jag vet inte riktigt under vilken kategori jag kommer placera den här bloggen än, min förra vart en modeblogg, men det känns inte så lockande att starta det igen, detta får helt enkelt bli en blogg om sånt jag brinner för, dels mode. såklart. men även om mina intressen. dans, ridning & umgås med mina vänner, men också om tusentals andra saker som ploppar upp, haha. ni får väl vänta och se helt enkelt! jag kan lova redan nu, att bloggdesignen bara är tillfällig, eftersom jag vill komma igång med mitt bloggande, men endå ha en liiiite personligare design än bara dom vanliga. men jaaaa... vart var jag. juste, jag önskar dej varmt välkommen och jag hoppas att du kommer återvända, du är iallafall välkommen tillbaka!
du glömmer väl inte att lämna dina avtryck nedanför, i mitt kommentarsfält? ;)

RSS 2.0