hemma från världens bästa helg!

hallå på er! har varit hemma ett tag nu, men huvudet dunkar och jag har inte orkat blogga. är så extremt trött men så jäkla glad! helgen blev bäst! bäst folk, ledare, ställe. allt var bara bra! jag ska ladda upp bilderna lite senare istället för att tjata om sånt ni endå inte förstår. man behöver uppleva det för att fatta hur jäkla kul vi  har haft! jag ska sova snart. klockan är fem jag veeeeeeeeeeet. men haha, förstå mig! sammanlagt denna helgen har jag väl sovit sådär 7-8 timmar. hehheehe, varav 3,4 inatt (yy)


mot konfaläger!

hej allihopa!
skyndar mig nu, för jag har jättebråttom, ska strax dusha och slänga ner de sista i väskan. om en timme sticker jag. jag kommer inte blogga förrän söndagkväll, men jaja, ni överlever! de finns 1000 och åter 1000 mycket bättre bloggar än min att läsa! tihih, jaja, jag ska iallafall iväg på konfaläger och ha SUPERKUL! finns på mobilen för min kompisar om ni vill något eller så. men jag svarar segt. ni får ha det bäst så ses vi när jag kommer hem. puss & kram!

home

tjenix! hemma från skolan för typ en halvtimme sen... sitter och skriver packlista nu till lägret, jag måste typ göra de för annars är de alltid något hyperviktigt jag glömmer! shit, de är asmycket som ska med! jag vet inte vad jag ska packa i för att få plats. vi har nästan inga väskor. bara megastora sånna man använder när man ska typ utomlands, sånna rullväskor. jag åker väl aldrig på läger lixom?! jaja, jag ska fortsätta skriva på listan nu, snart kommer emma hit (dom slutar sent idag :s) så jag måste skynda mig, har jättemycket svenska till imorgon och några tal i matte. men de ska inte bli några större problem hoppas jag! jaja, skriver sen :)


klädval of the day.


japp. såhära glider jag runt idag. skjortan som jag köpte igår. vanligt vitt linne, mörka jeans, massa kedjehalsband och min nya klocka! najs. stora ringar & armband. jag har ganska många rätt idag va? ;)

god snöig morgon

godmorgon allihopa. allihopa låter fel! det är ju knappt någon som läser min blogg. men ni som läser är betydelsefulla sååå.. godmorgon alla som läser min blogg! jag har liiite bråttom nu, men shit the same. ska dra till erica om en tio minuter sådär. så jaaa. jag ville bara önska er en godmorgon. hehehe! hörs i skolan!


skjorta


ååh, lovelovelove! denna skjortan ska slitas med hälsan de kan jag lova! den kostade 119 kr på JC-rean (sånt fynd! 400 :- inte rea) och den var värd varenda krona! den kan matchas med alllllt!

after school. (fortfarande MYYYY DAAAAY)

efter skolan kom mamsi med vår supercoola bil och räddade mig och erica från snöstormen :o
vi släppte av erica hemma hos oss typ och sen vände vi och körde till centersyd. där handlade vi lite skit som jag behöver till lägret. typ sminkborttagning strumpbyxor + nytt shampoo (jag hatar min hår och mina jävla exem) eftersom mitt vart slut och så ja. sen fick jag nya strumpbyxor också. och sen köpte jag min älskade skjorta. äntligen!!! jag ska visa bild senare. den är extremt najs. jag älskar den. herrskjortor ftw!
snart ska jag hoppa in i duschen och raka mina beeeeen med min nya rakhyvel jag fick i födelsedagspresent. hahahahhaa. förresten fick jag världens coolaste vantar, en klocka & ett presentkort på att få pierca stavning? navlen (:D:D:D:D:D) och kameran såklart. det var ju både födelsedagspresent & julklapp. jaja, slut på skitsnack! bild kommer strax!


MY DAYYYY!

hjärtliga gratulationer tilll.. MIG SJÄLV! :D
min dag idag, idag fyller jag hela 15 år! tahahahah. najs. nu kan jag köpa ut red bull till emma, är straffmyndig, byxmyndig, får cykla utan cykelhjälm, får ta moppekort. hahahah, femton är en bra ålder!
skolan idag va naaaaaajs, gick fortsomfan + att vi hade håla från musiken och hade rektorn på två lektioner = aschill. haha vår rektor är wtf bäst! helt seriöst, han är så jävla kul! imorgon är det torsdag och jag ska packa till lägret. åker på fredag efter skuuuulan så jah ska försöka uppdatera i skolan under den dagen. sen blir de no more uppdatering i helgen och så. men jaaa, idag & imorn kör vi på som vanligt. skriver sen. puuusssen :*


hemkommen.

hemma från yogan för ett tag sen. fän vad det är najs! alla som inte har testat BORDE verkligen göra det. alltså känslan efteråt.. mmmm, kan inte förklara den! men den är riktigt härlig!
bilddagboken funkar inte och det är bajs. riktigt mycket bajs! imorgon fyller jag år. så idag är jag 15 år minus en dag. imorgon är jag femton., helt sickt! känns veeerkligen inte så! jaaaaaa, vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. ska dampa lite till på bdb nu, läsa bloggar, checka faaacebooken och prata med folk på msn. sen ska jag sova tidigt idag! jag måste det. var extremt trött imorse! jaja, puss på er!

@ skolan

mmmm.. sitter i skolan nu. han inte skriva innan för min morgon var jättestressig!
jahapp, har precis haft svenska, snart ska vi ha dubbelpass i matte/no. drygt som fan. 90 minuter nonstop. INNAN LUNCH! jag lämnade in lapparna till dansen som drar igång nästa vecka. jazz, street & musikal blir det! idag efterskolan ska jag och emma på yoga. med en annan tränare. och imorgon fyller jag år! shit, jag som är så liten, jag kan ju inte fylla femton! eller?! hahaha, jahapp. men så ni vet, skriver jag inte förrän senare ikväll.


förlååt

sorry att jag inte uppdaterat när jag kom hem från skolan. för jag hade typ tryckt in någon knapp (num lock) och då blev alla bokstäver siffror och sånt. typ efter nån timme kom pappa hem och räddade mig. high tec ellen!
hahahaha, skolan idag var chill. fyra lektioner bara. sång&drama, so, engelska, (lunch) och idrott.
hoppade över idrotten och jag och cajsa gick ut och typ skrattade ihjäl oss. hahhaha, så jävla ball.
vi skulle som sagt ut och "gå" men vi gick till ica och handlade godis istället. de va najs! snart ska jag göra kvällsmat, jag är ashungrig! blir väl soppa eller toast vi får väl la se.

dresscode.


såhära ser jag ut idag. sitter i hallen och bloggar förresten. hur ofta händer det egentligen? ;)
japp, jag har letat fram mina älsklingsjeans och dom satt som en smäck, det var lycka!
det är iallafall långärmad tröja från någonstans. byxor från gina och halsbandet från lindex. jag älskar det!
till detta sen blir det svarta stövlar och min tjocka jacka för det är nästan -9 ute!!!!!!


morgonblogg

godmorgon bloggen. jag känner mig rätt stressat, fast jag absolut inte är det!
jag vaknade som vanligt vid halv åtta. sov till åtta och gick upp. blev helt klar på 18 minuter! det är rekord! (utom när jag försover mig). shit, jag ska inte vara hos erica förrän om typ 20 min så allt är helt lugnt. extremt skönt. yesyes. första lektionen börjar klockan 9 och jag tror det är musik och drama. ni får ha en bra dag iallafall! <3


i miss you


hahhahahaha, ganska knasbild, men åååh, jag saknar min ring.
den gick i sönder en sorlig dag i skolan och hela dagen var jag arg, sur och lessen.
min älskling som satt på mitt finger varenda dag var nu död. och det värsta var att jag inte
kunde laga den. ssssssssssssssssupersad. jag vill ha en ny men eftersom jag har guldfiskminne
vet jag såklart inte var den var köpt = ingen ny ring. jag får väl leta och söka tills jag dör?


i am a little bit worried over myself.

herregud! det är söndag jag är "färdig" och har röjt undan massa skit på mitt rum och klockan är bara 12! damn, jag är bäst! hehehe, jaaha, inga planer för denna vackra dag, jag är fortfarande äckligt med förkyld, men jag mår inte dåligt längre. inte som igår iallafall. nu ska jag dammsuga mitt rum & städa lite mer. jag måste vara sjuk?

justja! jag ska leta fram mitt headset till datorn som har försvunnit så mystikst. kanske glömt dom i skolan?


godnatt&sovgott :**

nä, nu går jag och lägger mig! jag mår sjukt dåligt.
jag har åkt på en dunderförkylning verkar det som och den kommer hålla i sig minst en månad!
jahapp, vad finns det mer att klaga på? när jag skulle ta tandkräm på min tandborste tog jag först rengöringslotion på den, jahapp. najs! sen tog jag tandkräm, men utanför tandborsten. tredjegångengillt, äh, de sket sig igen och kom alldeles för mycket och jag fick börja om IGEN!
nu ska jag sova, eller snart iallafall. ska snacka pyttelite med folk på msn först. (a)
men de blir inge mer skriving iallafall. så godnattpuss på er!

rouge scarlet


hihihihhi, emily gav mig världens finaste julklapp :D:D:D:D:D:D:D:D


a bit of my closet.


såg är såg min "klädkammare" ut för några dagar sen.

och nu är delar av sortimentet inhäng i den nyrenoverade klädkammaren. lycka :D

gud vad jag mår dåligt! huvudet är tungt/dunkar, jag mår illa, det kliar och river
i halsen, det svartnar framför ögonen såfort jag ställer mig upp, jag har absolut ingen
ork, jag kan knappt andas. ååh, skjut mig!

love stripes!


jag älskar ränder, på tvären, vågrät, lodrät, diagonalt, rutiga ränder, randiga ränder. allt!
jag behöver verkligen mer roliga tröjor och toppar nu. och jeans! jag är lite trött på jeansleggings nu faktiskt!
jag vet det har blivit mycket kläder nu, men kläder är mitt liv typ. hehe, iallafall min stora kärlek!

jag vill ha sommar nu!


jag är trött på vinter och snöslask nu! jag vill ha shorts och bruna ben.
jag vill ha twister och hög uptempomusik i öronen. jag vill vara ute utan att frysa ihjäl.
jag vill ha sommar NU!


jag ville inte bli sjuk NU!

åh, de känns verkligen som att de är söndag idag. vet inte varför? kanske för de enda jag har gjort idag är att titta på brooke knows best (det var ett jäkla tjat om henne idag) och sitta i soffan med datorn.
förresten mår jag jättedåligt! jag har ont i halsen och huvudet och är snuvig. jag vill inte vara sjuk! på onsdag fyller jag år och vem fan vill vara sjuk på sin födelsedag? och om de nu är en förkylning kommer den hålla i jättelänge, för jag blir nästan aldrig förkyld och när jag väl blir det är det alltid fel tillfällen och det håller i sig jättejättelänge! på fredag ska jag på konfaläger och då vill jag verkligen inte vara sjuk. JAG ÄLSKAR LÄGER!


brooke knows best

åh, jag älskar weekend breaks! tack för att du finns mtv.


100123

förlåt tusen gånger för den extremt dåliga uppdateringen!
igår efter skolan gick jag till tolvåker och mötte emily. vi köpte ben & jerrys och tjockade det och snackade och sånt, sen efter jag hade ätit och sånt kom marcus och louise och vi hade sjukt kul. haha, kollade massa sjuka klipp på youtube, och en massa. orkar helt seriöst inte skriva mer. sen vid elva eller så blev emily hämtad så sjukade jag och louise och marcus oss. har typ 4 minuter sjukt snack inspelat på min mobil. jag sover nästan, louise sover och marcus sitter vid datorn. heheehehehe. dom stack hem rätt sent, typ halv tre och sen gick jag och la mig direkt för jag var så jäkla trött då, blev terroriserad en stund av min katt.

idag vaknade jag aaaaastidigt! typ nio. :o
jag gick upp och dushade och sånt, sen använde jag mitt vindruvebodybutter, det va asnice!
jag har inte mycket mer att skriva nu, men jag lovar att jag ska uppdatera massa massa idag! typ dubbelt så många inlägg som vanligt för det är både från igår och idag. nu ska jag rikta blicken mot teven, närmare bestämt mtv. brooke knows best weekend break. haha, så är det när jag inte  har något liv. love!


i am in lovvvee


du är peeeerfekt!
och du kostar 1795 svenska kronor :'(


annanas&matte, GE MIG EN PEAKTRÖJA!

hehehehej, jag har egentligen inte mycket mer att säga än att jag vill ha en peaktröjjjaaa! en rosa eller vit!
så jävla snyggt. och tyvärr så jävla dyrt. iallafall för dyrt för mig, jag har 0 pengar nu kan jag få tala om.
bra ellen, bra. absolut inte! jahapp. jag har varit duktig och gjort sofias läxa, hahahah typ. jag har ätit en halv annanas som var aaaaasgod. jag ska göra matte nu (som jag hade glömt :$$) och sen ska jag nanna tidigt idag.


gemiggemiggemiggemiggemiggemiggemiggemiggemiggemiggemig


hehehe, aggressivt inlägg (a'

helt seriöst, my blog sucs! den är sjukt tråkig och texten ändrar sig helatiden, bajs på de!
jag har ingenting att skriva egentligen, försov mig inte idag iallafall. när jag vaknade imorse vid åtta tiden hörde jag att pappa larmade, det var lixom "SHHIIITTT!!! NEJ LARMA INTE JAG ÄR HEMMA JUUUU!"
hehehe, ja, tråkdag idag. ingentingalls roligt har hänt i skolan idag, + att dom har ändrat vårt schema igen. fitta.
jaja, pusspåer


hungrig.

hihihi, jag borde egentligen göra engelska & fortsätta med fysiken nu, men det är ingen fara. klockan är knappt åtta och jag kan fysiken hyfsat bra, det är ju det viktigaste eftersom ett prov väger tyngre på betygen än att återberätta en del ut notting hill! yesyes, konfan idag var trååååkig! helt seriöst, det är bara kul ibland! men jag gillar att gå dit endå, alla bara " ååh, nej, gud konfa idag, fyfan vad tråkigt" medan jag tycker det är skitkul! jo, jag är lite random! jag åt för typ en halvtimme sen, och nu är jag svinhungrig! lets make this problem! cya.


mmmmm. matmatmat! eller... mat? nä, oreomuffins! :D


mot labbet, och VIDARE!

har rast nu igen. går in om tio minuter ungefär. efter skolan blir det hem snabbt & sen till konfan. efter konfan (som jag egentligen inte hinner) måste jag öva massamassapå provet + att jag måste göra engelska & skriva klart mitt geografiarbete... VARFÖR HAR VI ALLA LÄXOR TILL TORSDAGAR???!?!?!!? jaja, slut på dampet, ska hämta mina tyskaböcker nu, sen vandra den långa vägen till labbet där vi har tyska, hehe.
jaja, ingen bloggning ikväll. puss!


för nu som då är jag alltid påväg.

nötar andreas grega just nu. love!
egentligen inte alls min typ av musik. men just hans låtar&texter gillar jag! jag har annars lite svårt att ta till mig sånahär låtar, jag gillar låtarna som mest precis när jag har lärt mig sjunga med i dom, sen blir dom tråkiga, innan de blir jag bara rastlös och stressad av att lyssna på de, just därför har jag svårt att lyssna på typ svenska låtar. hmmm, jag har otroligt knäpp musiksmak. jaja, kärlek till musik iallafall. onödigt inlägg ffs.


afraid that you would have walk away.

mmmm.. hemkommen från träning för en timme sen. jag och emma testade yoga idag, det var extremt skönt! man kände verkligen att man ansträngde varje muskel i kroppen utan att trötta ut sig fullständigt, riktigt skön känsla efteråt! det var skitsvårt för man skulle andas rätt och sånt shit samtidigt som man skulle göra massa knäppa rörelser eller poser som jag kallade det, haha, typ hundens pose, krigare A's pose, sköldpadda, jaja, you get it. haha, sen kom pappa och hämtade oss, men jag bad han släppa av oss lite tidigare så gick vi en stund och snackade och typ så. det vart skönt! somsagt, extremt najs träningsform!

kom hem, åt vilmas födelsedagsmat, schnitzel, äckligt om du frågar mig, men jaja. :)
snart ska vi äta tåååååårta :D


ett år äldre, ett år klokare...... naaaaaat!


lyckat ellen, lyckat!

jag kom på för ungefär en halvtimme sen att min syster fyller år imorgon och jag hade inte letat upp kameran som jag skulle ge henne. lyckat ellen, lyckat. jaja, jag fick riva ner hela min garderob som för tillfället befinner sig i min fåtölj, under alla kläder låt den rosa skitsaken. hehe, så nu ligger alla mina kläder/stor del av dem (iallafall de som hänger i garderoben) på mitt golv. än en gång, lyckat ellen, lyckat.
aja, jag hittade iallafall den och de vart ju huvudsaken. så jag gick ner och slog in den och då hänger sig min katt sig runt mitt ben och jag får släpa med honom. tillslut kom de fram att han var hungrig. men håll med om att det var ett jäkligt märkligt sätt att visa de på?


back to basics.

hehe, vilken bra dag! (utom att jag har/fick ont i huvet innan)
skolan gick fort, sista lektionen åkte vi skridskor, hehe. fyfan vad kul det var! mycket roligare att åka med klassen än med mamma och dom, såklart. men iallafall, jag är helt klart sämst av alla på att åka skridskor, jag har 0 balans när det gäller att stå på skor med knivar under. hahaaha. men de var fett kul endå, de var mer snöbollskrig än skidskoåkning också kan man säga. jag ramlade hela tiden, verkligen hela tiden! jag vinglade runt en hel massa också, hehe, jag ska lista de 4 roligaste ramlingarna. dom jag skrattade mest åt och fortfarande skrattar mest åt iallafall. annars har min dag varit toppen somsagt!
(obs! utan inbördes ordning ;D)
1. Jag och erica typ körde mot natalie och hon sprang sen snubbla hon på sig själv och ramlade, då skrattade jag och erica så mycket så vi ramlade också. eller jag ramlade och drog med erica! (hur går det med de dära att göra två saker samtidigt ellen? jag i kombination med skidskor, erica och skratt är iiingen bra sådan)
2. när anton skulle visa på mig hur max tacklades, hahahahahah, fail ellen, fail!
3. när nils körde in i mig, inte jättehård. men jag flög iväg endå, såklart.
sen låg jag på isen och skrattade i en kvart typ :D
4. när sofia drog mig och erica började putta på mig bakifrån, sofia sprang erica knuffade, jag dog :D


hahahahhaa, wtf?


hahahahaha , asså wtf? 95:or, generationen som gud glömde? hahhahaha jag dör.
så jävla taskigt! vem fan har startat den gruppen? hjälp, hahahhahahhaa. kan inte sluta garva.
okej att vi har en hel del 95 som typ "ligger" (haha, finare ord) runt och håller på med skit. men wtf? hahaha, förlåt, detta måste vara den bästa facebookgruppen ever!

killer shoes


ja, ni ser vad det står va?
haha. iallafall, jag var bara tvungen att ta detta här! alltså shit, jag har googlat en massa för att försöka hitta skorna eller så, men hittar inte dom någonstans! fyfan, skorna måste ha varit minst 20 centimetersklack. men de sjuka var att innan dom började gå i dom sa jag och emma "ääh, de är nog inte så svårt, det är ju sjuuukt hög platå" hahah, men damn. jag satt och skrek typ hela tiden. mellan gångerna jag skrek gjorde jag precis som tyra " i hold my breath all the time" haahahaha. fyyyyfan!


one more time.

ännu en gång har jag inte orkat starta datorn förrän nu (lite över 1)
ja, jag har absolut ingen aning om vad jag ska skriva om. hmmm.. ingen som har någon fråga som jag kan svara på eller så? jag har slut på ideér. så nu ska jag göra något som alla (utom jag) har gjort redan.

VAD TYCKER NI JAG SKA SKRIVA OM PÅ BLOGGEN?
förbättra? ändra? ta bort? skriva mer/mindre om?
frågestund? bättre uppdatering? mer dagens outfit? shopping?
somsagt, jag är öppen för förslag. det är ju för min skull jag skriver, men de vore kul om de var fler än jag som gillade det jag skrev. eller vad man säger, haha, så säg nu! lätta ditt hjärta. eller nej, känn dig tvingad!!!!


paows stalker


"för hon är bäst & jag är hennes stalker"




























"UUUSHÄÄKTAAA??!??!??!"

"calm down bitch, calm down!"
hahahahaha, paows stalker is the shiet alltså! fyfan vad ball!


rosettfrisyren.


hehehehehehe, jag har gjort min livs första rosettfrisyr! jag e inte nöjd direkt, ni ser ju att där är massa löst hår och sånt, men skulle egentligen använda hårspray och tupperingskam och massa frisörskit, jag körde på två hårsnoddar och ett gäng hårnålar. och woila!


"kattastrof"

hmmm... jag har alltid velat ha en katt. en lugn, långhårig, kritvit, supersöt, skitkelig katt som typ kom när man ropade och sånt.  jag fick en katt, men en helt tvärtimot det jag ville ha, jag fick en galen, korthårig, kolsvart, inte jättevacker, superosocial katt som verkligen inte kommer när man ropar! hahah, som det kan bli. mamma målar om köket och chester bara förstör. mamma ropar " ellleeeeeeeeen, kom och ta din katt!!!!!!!!!" hela tiden, han river ner skydden eller vad man kallar de och nosar på färgen, trampar i pölar med färg hela tiden. haha, jobbig katt. han har inget liv, helt seriöst!


hahaha, min katt är somsagt ingen vacker katt precis. lite söt kan han va, men då helst rakt framifrån när man ligger på marken och han ser ut som en bebis. haha. carros bild/carros kamera/carro bakom kameran <3

never more grapes.

jag mår gaaaaaaalet illa. åt en hel låda vindruvor för jag hade tråkigt. det är typ 1500 g, är inte det 1,5 kilo? fyfan, jag måste spy! :ooo jag ska aldrig mer äta vindruvor. nu ska jag kladda på bodybuttret jag fick av emma i julklapp, vilken doft? jo, såklart vindruvor. somsagt, jag måste spy!


de blev sent, ja.

godmorgon! heheh, i skrivande stund är klockan två, men godmorgon endå!
det blev rätt sent med emma igår ja. men vi kom upp vid elva, emma stack till tennisen kvart i tolv, jag städade mitt rum & dushade och sånt då, idag blir endast slapp. dammsuga rummet måste jag också göra. men jag ska blåsa håret med min lila fön nu, hehe. puss.


vi lanar (h)

hehehe, jag och emma lanar, vi äter päroncider & dricker cheezballs. nä nu blev de lite fel.

vaaaaaaaar är katten..?


....där är katten! han ligger på min fåtölj, eller rättaresagt fåtöljens armstöd. han har somnat där, under en filt. hihi, hans egna lilla grotta. lyfter man blir han skitsur. "stör inte, jag behöver min skönhetssömn!"


dreeeeesscoooode


otroligt ful/tråkig bild. hehe, men jag orkar inte hitta ett ställe att säta upp kameran på för att ta självutlösare, de tar alldeles för lång tid, speciellt när jag har halv bråttom. men jaja, jag tror inte jag ska ha dresscode bilder varenda dag, det blir för tråkigt. eller vad tycker ni? hmmmm.... finns väl inte så mycket att säga om denna lilla outfiten. jaa, jeanstight (mina älsklingar <3), edhardy tröja, mammas kofta, mina vanliga smycken, favoritring & fyra av mina egenpärlade armband. jaaa. vi ses sen ;)

we crawl until we can go again.

hello!
superkass uppdatering idag. detta är typ det första?
men jag har ett liv och det har ni också, så är det. idag efter skolan träffade jag emma. hihi, vi stack till ica och handlade glass och maränger sen gjorde vi typ en hel skitstor skål med glass. det var typ mer en ugnsform än en skål. hehehehe, glassmoster var det ja. iallafall, sen kollade vi teve och busade runt & snackade skit en massa som vanligt. vi träffas ju inte lika ofta längre och då har vi så mycket att snacka om!
så det var trevlans alltså, kollade på americas next top model. avsnittet som slutade med "the killer shoes". USCH säger jag bara, detta får mej att vilja gå i converse hela livet! hahah. det var riktigt hemskt. typ en som bröt foten och sånt. usch usch usch. jaa, sen tog jag min lilla cykel hem för vi skulle äta tidigt typ. nu har vi ätit och jag är skitmätt, men sitter endå här och äter sura S som jag köpte på badet idag. intresting huh?
jaja, kanske träffar emma & sånt sen. ni ska få dagens dresscodebild sen också. lovar! puss sålänge.

jag, precis just nu

hehehehhe, tog två ganska random men helt klart übervackra bilder alldeles precis. har precis gjort matte och varit social på msn/bdb. nu ska jag kolla & kommentera lite bloggar. men jag slänger in bilderna sålänge :D




spotify.

hahahahaha, anton fixade spotify till min syster. så sjukt snällt!
så nu dunkar hon musik i sina feta högtalare. min syster e c00l, fast hon bara är 10.
jag har fottat lite idag. hihi, jag är så jävla nöjd med min kamera. det är fan knappt sant! :D

:D

klockan är typ halv fem. och det är inte mörkt än! rekord för i år!!!!!!

daaaaaagens;


hehehehehe, känner att bilden inte är den bästa. men jaja. jag blir endå typ aldrig bra på bilder!
somsagt, mer dagens sköna än dagens snygga. blå kofta & urtvättade blåa jeanstights kanske inte är den bästa kombinationen precis. men det duger.
blå kofta från bikbok
jeanstights från vila/veromoda
vita tröjor från h&m
sjal från pieces
& så ett fiiiint fake smile ;D
( sjalen rätt gammal nu, men när jag köpte den kostade den 20 kr!!!!! heheh, i love it)

@ my place

yesyes, hemma från skolan för en halvtimme sen ungefär. inget att göra somvanligt.
idag har inte hänt ett piss. älskar vädret, men det gör tydligen inte min klass, så vi har alla fönster stängda och persienerna (stavn?) nerdgragna. taskigt! jaja, jag skirver senare + dagens bild. ska kanske börja med det varje dag? om jag orkar och hinner blir det nog så. då blir det ju ett extra inlägg everyday. även om mina klädval kanske inte är så roliga. jaja, annars får ni scrolla förbi snabbt eller något ;)


kräset

vilken uuunderbar dag! hehehhehe.
jag har suttit framför msn typ enda sen jag kom hem från skolan. gjort liiiite engelska men ingen fysik. har fysikprov på tisdag by the way. jaja, har snackat me anton typ hela tiden. vi är lika stora datanördar ungefär. nä vi e faktiskt c00la. jag har bytt använderbild 324729472 gånger för anton blev aldrig nöjd! haha, jag har ätit äpple och skvätt vatten på min katt, hur har er kväll varit? :D


andra oviktiga saker.

justeja, fick ju inte bara hem jeansshortsen utan också ett par vita typ bomullsshorts och en paljettbikini. asglad. dock ska vi skicka tillbaka bikinin för de va fel storlek, men den kommer i rätt storlek någon gång. haha :D
bara massa korta inlägg btw, men orkar verkligen inte skriva längre. har mycket att berätta typ, men är helt trött i fingrarna. snart ska jag ääääta, jag är döööööhungrig, idag fick vi snorsoppa i skolan. lika najs som bajs


mej today!


casual as usual.
nej, men just nu klär jag mig mest för att överleva kylan. idag var det dock inte så kallt.
tröja från gina var väl de enda intressanta att veta, jaa, ringen är från NY och armbanden (som döljs av min ena arm) har jag pärlat ihopa själv. hihih. btw är blogg.se gerymt snabbt just nu, laddar upp bilderna direkt :D


they call my name


ååååååhh, jag älskar mina nya shorts. jag går runt i dom hela tiden, dom är helt enkelt perfekta!
h&m barnavdelningen is the shiet! haha, shortsen bara skriker ellen! :D

prao

vet när vi ska praoa nu, skitdåliga veckor! efter tolvåker :(

you are not them.


in tha school

in tha school för tillfället. mMm.
hehe, jag älskar att ha dator i skolan. underbart! har inge att säga typ. bloggar kanske efter skolan, allting är mycket bättre nu. tänk att en enda person kan orsaka så mycket och en enda person kan lösa allt igen! människor är konstiga. haha.


careful.

kommer inte skriva mer idag. mitt liv är lite trassligt just nu. men det kommer ordna sig, någongång väl.
jag återkommer typ imorgon eller så. jag vet att detta är en privatblogg typ, men så privat så jag berättar detta kommer den inte bli. acceptera tack. ja, vi hörs imorgon eller nåt. puss på världens bästa läsare.


varning för tråkigt inlägg.

fyfan vad jag är sur! dom tog vår tidiga tisdag! vi skulle egentligen sluta tio över två på tisdagar. men sen kom dom på att vi hade en notimme för lite. så dom satte bara in den där, efter skolan. så jävla taskigt!
men jaja, jag har skrattat ausmycket idag i skolan. hahaha, jag har vart helt pigg och konstig idag. knäppt. vi stack till mcdonalds på luchen och åt där. annars har det inte hänt mycket alls faktiskt. äh, jag har inge och skriva om, vi hörs senare kanske...


vad hände sen?

tänkte skriva lite om vad som hände när emma hade kommit hit. vi har iallafall klarat av en punkt på vår lista!
haha, vi hade tandkrämstävling. det var skitkul. vi gick först till willys och köpte tandkräm för 7 kronor styck. billigt skit, luktade bajs. vi tog samma typ fast olika sorter. eldorados.. min var lätt fräsigast. typ silvrig.  själva tävlingen gick ut på att se vem som kom längst men sin tandkrämslinje, emma vann. för mitt blev en jävla klump i början. jag förlorade säkert en halv meter på det! haha, men emma var väl en värdig vinnare antar jag. 4,5 respektive 5 meter blev det iallafall, låter rätt långt. men det var mycket kortare än vad vi trodde det skulle bli. jag har fotto på våra linjer & när vi var färdiga. men man ser ingenting på dom, bara snö tyvärr.
jag har förresten inte laddat in dom på datorn än. så jaa, ni får kanske se dom någon annan dag om jag lyckas redigera dom så att tandkrämslinjerna syns. det var iallafall skitkul och göra det och de kom förbi några som tittade lite skumt på oss. men vadå? vi var ju tvunga. det var ju en punkt på the lista!

jag är förresten grymt sugen på att ha frågestund igen. men jag tror inte jag hade fått några frågor. då måste jag jaga frågor och det har jag inte lust att göra, så vi får se hur det blir med den saken.

nu när jag sitter här och vill skriva mer kom jag på en sak. sen jag började på HC & började blogga har jag börjat skriva mycket mycket fortare på datorn, inte jättefort kanske, men endå. jag skriver rätt mycket fel. men det går endå fort. haha, intresting i know. inte direkt. men tanken bara slog mig. jag behöver inte ens titta när jag skriver, det blir nästan rätt endå. nu ska jag sluta slösa på er tid. vi hörs.

tråkrolig dag.

hemma från skolan nu, eller jaaa. vi slutade tjugo över två idag. älskar vårt nya schema!
nu när jag väntar på att emma ska komma hit (som förövrigt slutade kvart över tre MOHAHAHAHA) tänkte jag blogga lite. dagen var riktigt tråkig men jag hade rätt kul endå! alltså utan vissa personer vore vår klass INGENTING! haha! vi har fått nya elevens val & så.... jag valde sång&drama, fick de. det verkar kanske inte überkul, men de ska nog bli bra! annars har det somsagt inte hänt mycket mer kul.

jag tror jag och emma ska försöka bocka av några rutor i vår omtalade. 2010-lista idag. hehehehe!
nä, men jag har inget mer att säga. vi hörs senare!


en helt vanlig (äckligt) tråkig söndag.

vårt internet är seeeeeegt.
sjukt segt. blogg.se dampar sönder.
jag hatar söndagar. pappa sågar
brädor utanför mitt rum.
inte ens hög musik hjälper.
fast jag lyssnar i hörlurar.
sånna ogenomträngliga.
om "hon" har gjort det igen.
kommer jag dampa sönder.
nej du får inte veta mer.
senare ska vi äta heta räkor.
yummie.
jag har tråkigt.
vårt hus är fett kallt.
jag vill fota. men vet inte vad.
jag ska sätta framför kameran.
det svider på min arm.
nu ska jag hämta min bodylotion.
mer behöver jag väl inte säga.
over&out.

(hH)


h3h3h3h3, jag är 1337 :)


o r e o s




" i belive the junkfood taste so good because it is bad for us "
hehe, jag hade rätt tråkigt innan/tyckte synd om mig själv för katten var galen. & så hade vi nån oreos kvar sen kakbaket igår. jag älskar oreos! ska typ äta sönder mig själv sen i USA, oreos hemland, :D (väl?) hur som haver, har  du inte testat oreos? GÖR DET!


crazy cat.

dushat & rakat benen & tvättat håret och sånt. klart. ska sätta i hårinpackning sen, för jag struntade i balsamet, dåligt av mig. jaja, intressat jag vet. min katt och jag har bråkat. vi hade catfight. haha, fatta ordvitsen.
iallafall, så skulle jag bara ta bort lite kladd i hans ögon, sen började han dampa, så nu är hela min högra arm full med feta sår och jag kommer få fula ärr som kommer vara där skitlänge. dumma kisemise.

haha, gud vad jag skriver mycket om min katt. detta kanske blir en kattblogg? eller inte
men vadådå? min vardag handlar om min katt wtf. stört, men alltså han gör så sjuka grejer hela tiden, och jag vill berätta det, för det är roligare att läsa än typ, "idag var jag på toa och sen åt jag tacos...." ja, ni fattar.
tyvärr är min katt inte så fotoglad, han gömmer sig helst när kameran kommer fram, hatar blixten mest av allt och är tyvärr helsvart och blir inte jättebra på foto, men jag ska ju få en vit katt av erica i konfirmationspresent, så jag får väl vänta till 24 april med att fotta katter, haha ;)


jag hatar söndagar

vaknade nio idag, jag som skulle ha sovmorgon, -.-
orkade inte sätta igång datan förrän nu, sitter i sängen helt ofixad fortfarande. blärk. jag hatar söndagar.
nu ska jag dusha, tror jag. talk later.


mr wind.

det är sjukt kallt & det blåser jättemycket ute. jag fryser som en bäver så jag ska gå och lägga mig nu, fast klockan inte ens är tolv och det är lördag. så nu ska jag hämta tiotusen filtar så jag inte förfryser inatt. sen ska jag somsagt lägga mig och lyssna på vinden utanför fönstret. myyyyyysigt! och imorgon tar jag sovmorgon. uppdaterar när jag vaknar, såklart. sweet dreams!


stackars min katt.

sitter och sjunger för full hals i skrivande stund, min katt ligger längst ner i min säng & tittar ganska surt på mig när dom höga (och väldigt falska) tonerna kommer. hehe, stackars kisen. han som försöker sova och allt.
innan plågade jag honom med den feta fotoblixten också, snacka om utsatt katt detdär.

halva helgen är gången nu, och jag har ingen aning om vad jag ska göra imorgon. men något roligt ska jag väl lyckas hitta på, nu ska jag leta upp mina armband som jag la på något mystiskt ställe igår. puss


muffinsbak med caroline!

hejhopp! är med bästa carro nu (hon tvingade mig skriva det!)
vi bakar muffins! eller första satsen är klar, nästa är i ugnen, jag bloggar & carro diskar. haha, precis som det ska vara! vi ska strax göra glasyr. ni får se resultatet sen, jag ville bara säga att jag lever iprincip.
vill ni ha en ursäkt? okej, jag vaknade elva, kollade på poccahontas på disney channel och sen kom carro = han absolut inte blogga, inte ens starta datorn. nu ska vi göra glasyr. pusshej.




LET'S DANCE!


ni missar väl inte lets dance som är i full gång nu på tv4?
jag gör såklart inte det! elin kling har inte ens dansat än, men jag tror att hon kommer
 bli min favorit. hihi. let's dance är typ det bästa programet på tv4 just nu, och IDOL och
mammas pojkar såklart! haha. just nu är det paus så nu ska jag gå ut och hämta godis!
det är ju faktiskt bara fredagsmys en gång i veckan! puss på er!


skrivkramp, mer eller mindre.

ursäkta för uppdateringen. har inte haft lust att blogga och inte haft något att blogga om heller.
första dagen i skolan var helt okej. har fått nytt schema som inte riktigt är helt säkert. vet iallafall att våra hålor är borttagna och dagarna ihoptryckta. i gengäld slutar vi mycket tidigare alla dagar utom fredag, fredag av alla dagar? men jag ska icke klaga. ska bli skönt att slippa komma hem så sent!
nu är det helg vartifall. det är sjukt skönt! ska nog träffa carro i helgen och det ska bli kulit, för de var väldigt väldigt längesen! jag har inte mycket mer att säga. skriver mer när jag har något att skriva om ;)
en bild ska jag endå slänga in, som förlåt typ? :D


random bild, men alfapet måste vara universums tråkigaste spel. jag förlorar. ALLTID!

GODMORGON!

shit, jag kan knappt skriva. mina fingrar är helt stela. det är så jäkla kallt.
jag kom iallafall upp idag. för ungefär en timme sen ringde min klocka, jag stängde bara av den en gång, sen ringde den igen & då gick jag upp. helt otroligt! jag var ganska pigg endå och jag fixade mig skitsnabbt så nu har jag tid att blogga. tyvärr ingen dagens outfit för min data vill inte ta imot bilderna. sadface.

jaja, skola om trettiofem minuter. om en kvart ska jag traska bort till erica & sen ska vi gå till skolan. drygt. det är somsagt extremt kallt för att vara skåne. & för att vara inne i vårt hus, vi brukar ha typ 25 plusgrader. nu har vi knappt 18 helt sjuuukt! utomhus är det -10 och lite till, vid väggen! sen blåser det lite också, fyfan jag kommer dö. om ni inte hör av mig idag senare, vill jag tacka för tiden & för att ni har läst min blogg. hahaha


redigerat.


en sak jag tycker är skitbra med min kamera är att den har ett redigeringcenter. eller hur man ska säga det, man kan alltså redigera sina bilder innan man har laddat in dom i datorn. jag förstår knappt någonting mer än hur man ställer in färgerna. jag vet inte vad jag gjorde med bilden ovanför (det är förresten den till vänster som är redigerad) för det var den första jag gjorde. jag bara tryckte lite ^^
men det är endå sjukt bra att ha det, för alla kanske inte har photoshop eller så, och då är det bra ju. sen vet jag inte om själva redigeringprogramet är så bra i sig. men jag testar mig fram. hade bara lust att visa er bilderna!

kärt barn har många namn.

michelle gick precis ut genom dörren efter en väldigt rolig dag. haha, jag har skrattat sjukt massa idag, som för det mesta med michelle! jag fick sjuts av mamma till michi innan idag, sen gick vi till kohagarna och åkte skridskor där i några timmar. helt sjukt kul för vi är lika dåliga och klumpiga båda två! sen kom amanda ner också och med dom två kan man ju inte mer än ha kul! det var iallafall väldigt trevlans.
sen fick jag titta på amandas nya pånni också! shitmajgaaad vad #&%¤}! vad fin den var! jag vill också ha en sån vacker häst. alison var sur, jag blev rädd för henne! hon saknar nog batman tror jag, och är lite avensjuk på viting/eddie/arneweise/edelweissexpress aka amandas nya ponny. haha, kärt barn har många namn.
tyvärr hade jag inte med min kamera för de var alldeles för kallt och vi skulle vara ute så länge.
jag orkar inte skriva mer om vad vi gjorde sen, det är nog inte så intressant för er att veta endå.
haha, men typ vi var på csyd och så iallafall.

nu sitter jag i min säng iallafall, skola imorgon, och jag vill inte ens tänka på det! buhu :'[


10-01-07

godmorgon.
förlåt för att jag inte bloggade igår när jag kom hem. avatar var iallafall great. man kan inte förklara filmen, men den vart sjukt bra så jag tycker ni borde gå och se den! jag vaknade kvart i nio idag, och imorgon är det skola! ångest ja. lovet har vart sjukt roligt och gått jättefort! men jag har hunnit med en hel del än då!
idag kommer uppdateringen inte ligga på topp, för jag ska träffa michelle idag, och på den sista lovdagen som dessutom tillbringas med michelle kan jag ju inte sitta och blogga. eller hur ;)


on my wall.

förresten. bild på min snygga *host* väggdekoration. rätt ful. funkar inte direkt. blir asfula märke efter man har ritat/skrivit. men här har ni de, 30 spänn från bolagret. denna kommer jag byta ut snart, det kan jag lova.


typ dagens outfit kan man säga.



precis som de står i rubriken. inga ursäkter. typ. h3h3h3
hur som haver, min nya blåa kofta från bikbok. ett objekt att älska. typ
ingen spec. sen, typ strumpbyxor&ett vanligt vitt linne. alldeles för kort. ska typ byta det snart till ett längre.
eller byta outfit helt. detta har jag alltså bara gått i hemma. där kom ursäkten! (a)


tidsfördriv

Stjärntecken: vattuman.
Piercingar (har/haft): öronen, gälls de?
Tatueringar: nope
Längd: hela 163 centimeter tror jag. fast nu vill jag inte växa mera.
Skostorlek: 37 fördemesta.
Hårfärg: blä, vet inte
Fräknar: ibland på sommaren, :D
Kär?
Tycker du att du är attraktiv? hahaha, va e det för fråga?
Dricker du alkohol? inga kommentarer.
Röker du? eeeuw, nä!
Vilket schampo använder du? ett som luktar bajs, för exemhårbotten :(
Vilken parfym använder du? paris hilton heiress.

Senaste…
Låten du hörde: russian roulette, rihanna
Låten du laddade ner? laddar inte ner, för jag vet inte hur man gör (y)
Personen du ringde? vet inte, mamma trorjag.
TV-program du såg? kollar inte på teve typ.
Saken du köpte? tuggummi.

Favorit…
Låt: beror på vilken dag du frågar. dear mr. president idag :D
Sak att göra: få pengar :D
Dryck: coccaaacoolaaa (L)
Kläder: beror på, men just nu långa koftor. VARMA! och bara typ strumpbyxor till de. so me.
Serie: fortfarande tittar jag inte på teve.

Har du någonsin…
Gråtit över en pojke? inte denna veckan iallafall (y)
Ljugit för någon? har väl alla?

Antal...
Gånger du varit kär? vetinte. ingen tror jag.
Gånger ditt hjärta brustit? räknar inte precis. men inte jättemånga. två eller tre kanske.
Hjärtan brustna på grund av dig? räknar inte.
Vänner du kan lita på? ett par stycken. men typ 2 eller 3 jag kan berätta allt för. där jag vet att de stannar.

Övrigt...
Vad har du på dig nu? strumpbyxor, lång kofta & linne.
Vad ska du göra ikväll? kolla på avatar :D
Vad är du allergisk mot? falska människor.
Kan du stå på händer? hahaha, nä, bara mot väggen.
Salt eller socker? soooooooooooooocker! (LLLLL)
Stockholm är…? jag inte ofta i (har vart där en gång :D)
Göteborg är…? ASBRA! liseberg ffs! :D<3
Något du hatar? hmmm, ATT NI ALDRIG KOMMETERAR ERA TJOCKISAR!!!!! avundjuka, falska människor, människor som härmas med allt, djurplågeri, mörker, att vara sjuk, att jag är så lat, att jag äter så mycket skit. jag kan sitta här och skriva saker hela natten.


avatar 17:50

det blir till att se avatar ikväll endå. med mamma och syster. klart jag hellre hade sett den med en kompis kanske, men de blir mysigt med dom också. nu ska jag äta lunch som blir min frukost.
min katt är förresten helt galen idag. han springer runt som om han har en raket i rumpan och sen bara lägger han sig ner och somnar. nu sitter han bakom mig i fönsterkarmen och typ river i mitt hår. dämp.


knäpp eller inte, han e endå min bäbis.


...

....min syster skulle bara fråga om jag skulle med och åka skridskor. men det hade jag ingen lust att göra, det ska jag ju göra imorgon med michelle. :D


applåder tack!

i did it! jag gick upp nio idag! applåder tack!
hihihi, innan halv tolv var jag dessutom helt färdigfixad. är jag sjuk på något sätt? jag är stolt över mig själv. i övermorgon börjar skolan. lite så halvpanik. det blir nog inge avatar idag tråkigt nog. men jag ska (!!!) se den filmen, den saken är klar. vi får väl se vad som händer annars idag. något kul hoppas jag, igår hade jag den första "bara vara" dagen på typ jättelänge. skönt, men inte fler sånna tack. nu kom min syster så nu ska jag höra efter vad hon har på hjärtat. talk 2 u later.


O.o

shit, när blev klockan så mycket? jag som skulle gå och lägga mig tio idag!
damn, jag måste sova typ nu snart. fast jag ska dricka cocacola först. inget äckligt mcdonaldsskit eller willys egna som pappa brukar köpa. COCA cola ska det va, annars kan de lika gärna vara. sen ska jag sova. fler updates? håll utkik imorgon. jag hoppas ni kommer tillbaka! sweet dreams.

jag älskar min ring.

tjollahopp!
jag kom precis att tänka på att jag inte har visat er mitt senaste inköpta tillskott som får äran att hänga på mitt smyckesträd. ja, det är förståss inte nyare än alla tusen armband jag gör, men det är de nyaste jag har köpt. en ring, som jag älskar av hela mitt hjärta. hih, jag har ju en finfin talang att ta i sönder alla mina ringar. tyvärr. jag har 2 hela nu eller tre förresten. så mycket pengar jag har slösat på ringar. nu ska jag lära mig att köpa med bättre kvalite, men sorgen är fortfarande stor från dagen då min blomring gick i sönder. jaja, nog om söndriga ringar, tillåt mig presentera en hel ring. som bara kostade mig 45 pix. sjukt billigt! med tanke på att jag har den vareviga dag och helt klart sliter den med hälsan. vem har sagt att snygga ringar måste vara dyra lixom?
jaja, smycken förresten. jag använder det helahela tiden, är de bara jag som känner mig naken om jag har glömt det någon dag. bara ett gummiband runt handleden gör min dag, typ. haha, knäppt det kan bli. men det bevisar ju bara att vi människor är riktiga "vanedjur" eller vad man ska säga. ännu knäppare.
ash, slut på skitsnack. over&out


avatar imorgon?

yaaaay, imorgon ska jag nog se avatar med familj. najs isåfall! alla som har sett den säger samma sak: SE DEN! så göta kanal tre kan ta sig i gumpen. jag brukar inte va så mycket för sånna filmer. men jag måste ju se en sån här film. så är det bara! hihih. på fredag börjar skolan. superdupermegatråkigt! VAR F A N TOG MITT LOV VÄGEN?! någon som vet? kommentera då! eller kommentera i vilket fall som helst, och gör mig glad. alla gillar glada människor. så kommentera nu, vad du vill! allt du någonsin har velat veta om mig, jag lovar., jag svarar! bara kommentera. hihihi, damp,. nä, vafan är det här för inlägg? haha, förlåt för ödslad tid.


linnen.

nu när vi endå är inne på "the bad way" kan vi lika bra fortsätta på klädfronten. linnen är ett plagg jag använder varje dag inprincip, men bara under tröjor och så, och då i form av vita eller svarta, vanliga från gina, h&m eller jc. jag har letat runt lite och bestämt mig för att linnen är snyggt, att ha som plagget som "syns" och inte bara under något annat. okej att man kanske inte har det mitt i vintern, men absolut till sommaren/våren och även när de blir lite lite varmare med en kofta eller jacka över. jag har hittat riktigt många snygga linnen som mer än gärna välkomnas till min garderob, med öppna armar! här får ni ett smakprov på några av de jag hittade:


det första är från H&M 99:- det andra&tredje från ginatricot 129:-/st och det sista från topshop ca 200 kronor.


jag vill bara blogga.

har egentligen ingenting att skriva om. men jag vill bara blogga! helt seriöst. jag har astråkigt, passar min syster. så sjukt skönt att hon kan "passa sig själv" nu, bara någon är hemma om hon skulle behöva hjälp med något eller så. de senaste dagarna har jag haft helt sjukt lite besökare. whats wrong with you? eller with me kanske? hmm... väldans synd iallafall.

jag kollar kläder på massa olika sidor. är inne i en kjol&långacardigans period nu. tyvärr har jag 0 pengar just nu, allt spenderades igår. (jag och pengar alltså...) tur att jag snart fyller år. då kanske jag lyckas skrapa ihop iallafall 500, sen får jag snart pengar också, eller jaaa, i slutet av månaden. fast jag måste spara till usa också. enochenhalvmånad kvar!!!!!!!


monkikjol, 200 kronor, GE MIG? (L)


min vandring på inredningsvägen

hhhmm.. ni som har läst min blogg duktigt/ett bra tag vet att jag har gjort om mitt rum. för ett tag sen visserligen. men än är det typ inte klart. jag har väldigt dåligt med förvaring/krokar & väldigt tomt på mina väggar. så två saker som ska inskaffas i inredningsväg har jag hittat. en i varje kategori faktiskt. mamma kom med den smarta iden att köpa en hallmajor eller klädhängare som det heter. jag nappade och letade runt och hittade än jättefin på indiska igår. dock var den i guld. gillas inte! så jag hittade en vit på bolagret. samtidigt hittade mamma någon form av blackboardväggdekoration, kan vara bra att ha + att den nog lyser upp mina väggar en smula.


100105

yes! idag lyckades jag komma upp i tid! tjugo i tio faktiskt. imorgon tar vi nio :D
jag ska klara de, jag vet att jag kan. haha.
men jaaaaa, jag har inte en jävla aning om vad jag ska göra idag. när jag vet, ska ni få veta. promise.
hoppas alla mina söta bloggläsare (som förövrigt är bäst för att ni läser)  har sovit gott. jaja, talklater.


*

nä, nu stänger jag datorn för dagen. puss&godnatt

bara en liten tanke.

hihi, jag har haft denna bloggen i 67 dagar idag och skrivit 120 inlägg exakt. det betyder att jag skriver ca 1,80 inlägg om dagen. det är fedt lite! måste bli bättre. puss&kram

a bit of beliver.

längesen ni fick bild? sorry, my mistake. här får ni komplettering!




ph I; randum bild när jag väntade på att vattnet skulle bli kallt.
ph II; härr gårman

ph III; emmas vägg är tjääärlek.
ph IV; min kätt är söt

måste jag börja tänka på det nu?

alltså, jag va och handlade med pappa precis. påvägen hem sa han helt random bara "vad ska emma gå för gymnasielinje?" jag bara weeehhhaatttt?! han bara " jaaa, pratar ni inte om de?"
alltså wtf. jag har inte ens börjat tänka på det själv. helt seriöst. det är inget vi pratar om, varken jag och emma eller jag och någon annan. borde jag det? borde jag tänka på det? alltså, jag går snart (på fredag) andra terminen i åttan, jag har precis fått mina första betyg och typ är asglad för att jag ens har kommit såhärlångt utan att dö. haha, men alltså seriöst. jag har absolut inte tänk på vad jag ska gå för gymnasielinje. men jag vet vad jag vill jobba med, eller inte vilket jobb, utan jag vet bara att jag vill jobba med något som är roligt och något jag känar masssssa pengar på. thiihi. men alltså, gymnasielinje? jag kanske ska veta vad jag får för betyg först. eller? måste jag börja tänka på det nu? om ja, okej... något brett ska jag gå iallafall. när jag var liten var det ingen tvekan om vad jag skulle bli , jag skulle bli veterinär. jag skulle gå natur eller något sånt. nu har jag ingen aning. absolut inte natur! då skulle jag vara tvungen att ha NO&matte dagarna i ända. så nej tack. men något annat brett.... samhäll kanske? men somsagt, måste jag börja tänka på det nu?

DU BORDE LÄSA DETTA!

eller inte, men gör det iallafall :D
hello people. uppdateringen ligger icke på topp just nu. men jag jobbar på de, jag lovar! hihi. jag har helt enkelt inte tid, jag har tre dagar kvar på mitt lov, och då kan jag vafan inte sitta inne och blogga. who is with me? oh, tack! bra, nu, när vi förstår varandra kan jag börja berätta om min händelserika dag. jag har träffat emma idag, ovanligt? näpp. inte direkt. men de gör inte så mycket. det är kulit att vara med emma. imorse hade jag bestämt mig att vakna tidigt. gick och la mig skittidigt igår! typ klockan elva! sen somna jag såklart inte förrän halv två eller så. jag hade ställt klockan på halv tio imorse. men klockjävlen ringde inte!!!! (eller så ringde den, men jag råååkade stänga av den). så då sov jag såklart till elva-halv tolv. så var det med den tidiga morgonen. jaja, jag får väl göra ett försök till imorgonbitti då.

vid tre bestämde sig jag och emma för att sticka till nova och fynda lite fina grejer. alltså de va helt sjukt. jag fick sjuts av mamma till busshållsplatsen, och sen så typ fick jag hålla bussen aslänge för emma var seg. så han busschaffören han bara "ingen springa i detta landet, ni inte stressa" och sånt. ja bara "eeh, nääääeee" haha, han va sjukt sur på oss. sen fick vi åka gratis till bjärred. sen åkte vi med en helt random busschafför till lund från bjärred. det tog 50 minuter att komma dit! seriöst? 50 minuter! det tar typ 13 i vanliga fall. han var helt efterbliven! seriöst. sen va vi på nova dådå, jag fyndade fan riktigt fina grejer. en blå kofta, (emma härmade mig och köpte en lika dan ;D) sen hittade jag en blus. sen köpte emma också en sån, haha, seriöst emma var värre än värst. haha, hon är sne. sen åkte vi gratis hem och sen var vi hemma. najs! jag är iallafall en kofta, en bh och en skjorta rikare. alltid något. ja, det var all oviktig information om min dag. hoppas ingen läste! jaha, gjorde du? shit, stackars dej... puss på dej isåfall! :D

min dag, typ.

hellu sötnosar!
sååååhhhääääär dålig update idag. igår med förresten. det får ni ta! jag har bara 4 dagar lov till vafän, då kan jag inte sitta inne och blogga. idag har jag vart väldigt aktiv, haha. men det är jag alltid. jag har åkt skridskor med mamma,pappa & vilma. det va skitkul. jag trillade typ hela tiden! vilma var fan pr0. men hon har åkt 50 gånger denna vintern, typ. sen gick jag till ica när de va -12 ute. det va rätt så kallt. där träffade jag emma & axel. sen gick vi in på ica och värmde oss i kycklinggrillen. haha, sen stack vi hem till emma. och där va jag ända till typ för en halvtimme sen. då kom mamsen i sin bil och hämtade mig för jag är lat och ville inte/fick inte gå hem själv. jaja, sen åt jag tikkamasala fast jag va mätt efter nån efterrättkakagrej hemma hos emma innan de. sen beställde jag och mamma kläder från h&mvårkollektionen, inför USA och sånt. helt sjukt! bara en och en halv månad kvar tills vi åker över atlanten (de är de väl?) och stannar i USA i två veckor. ska bli grrrrymt skönt!
tihi, ja och sen hamnade jag är dårå. nu ska jag kolla facebooken. sen får vi se! pusssssssss


störtvacker bild sen nyår (y)


ångest, typ.

godmorgon. fast klockan är mycket :)
jag har vart vaken rätt länge, men inte orkat blogga. mina parents + syster och hennes kompis är och åker skridskor. jag orkade verkligen inte följa med. så nu sitter jag bänkad framför mtv där det visas room raiders hela helgen! sweet. tror inte jag ska hitta på så mycket idag. det är bara 6 dagar kvar på lovet nu! galet vad detta lovet har gått fort. nu fick jag nästan ångest när jag inte gör något åt mitt liv utan bara typ nördar teve och dator. ush, nu får jag göra något åt mitt liv! talk later.


10-01-01

hej på er! sitter hemma nu, klockan är snart elva.
kom hem från emma vid åtta, innan de åt jag där, pizza. fyfan. jag har seriöst bara ätit skit idag, glass te frukost & pizza på kvällen, imellan det åt vi bara godis! hahahaha, är de nyår så är de!
jaja, viktigare saker! vi har ju gjort en sån "2010-lista" jag och emma. riktigt snygg blev den! 36 grejer fick vi med. najs! ni får se den en annan dag (a) sitter och lyssnar på erik hassle nu. han är gryyym! jaja, nog med skitsnack. jag ska snart sova tror jag, blev inte jättemke sömn inatt fast vi vaknade så sent. förresten, mina "nyårslöften" jag skrev här i bloggen för ett tag sen, vi skiter i dom! jag ska definitivt inte glömma dom, men det är inget jag ska ändra mitt liv efter precis. jag ska bara ha ett enda "löfte" och det ska jag gå in helhjärtat för! helt klart. jo, jag ska göra 2o1o till det bästa året någonsin!


mitt 2009

tänkte göra som alla andra och göra en kort resumé av mitt 2oo9. det jag kommer ihåg iallafall.

JANURARI: jag fyllde fjorton. passade toy när caroline var i thailand. blev mycket säkrare på min ridning och accepterade att jag inte kunde lära mig allt över en natt. toy & framförallt carro har lärt mig sjukt mycket!
FEBRUARI: kommer inte ihåg så mycket av februari. jag blev väldigt nära vän med paula, louise & marcus. hade många sjuka roliga nätter med dom! i december (2008), januari & februari!
MARS: åkte till thailand. var typ som tightas med paula då.
APRIL: kom hem från thailand, brun & glad. dock var jag inte glad länge. när jag hade vart iväg hade paula typ "glömt" mig och var bara med erica. kändes som erica hade "snott" min bästavän, även om jag visste att det inte var så. mådde inte jättebra.
MAJ: gled ifrån paula och så. synd, men jag mådde bättre igen! var på liseberg med saknade 7e och hade jättekul! zwingit vårshow, älskar det! en hel vecka spenderades i malmö med rep, ljussättning, show, hjälpte till massa och mycket mer. underbart!
JUNI: äntligen sommarlov! men det betydde också slutet på min korta tolvåkertid. jag var sjukt mycket med louise, marcus & emma. hade massor med oförglömliga kvällar med dom! (L)
haha, blandannat en i barsebäck, stranden sent på kvällen. när axel tappade mig och jag nästan dog :D micheal jackson dog, lisa reberg dog och fina ronja dog. sov gott!
JULI: emma blev fjorton (hon tvingade mig). var jättemycket i hoftrup, sov där var och varannan dag. umgicks med erik och hampus rätt mycket. emma lämnade mig för att åka till frankrike tre veckor. saknaden var stoooor! jag åkte till tyskland och upplevde en hetsig dag i münchen.
AUGUSTI: den varmaste månaden på sommaren typ. flest fina dagar. var jättemycket i barsebäck. vi fick hem chesterman. <3 jag och min familj var på öland tre dagar. skolan började och jag gjorde en nystart på hc som visade sig vara något av det bästa jag har gjort detta året. fastän jag har ångrat mig många gånger.
SEPTEMBER: slutade dela ut reklam för SDR. träffade johanna på en tjejkväll hos ellinor. hade många långa sjuka snack med min klass på msn för alla hade fått nya datorer. vi är sånna datanördar!
OKTOBER: jag skaffade modeblogg (haha). hade jättemycket i skolan. väldigt stressigt och hela månaden gick ganska fort.
NOVEMBER: fortfarande galet mycket i skolan. åttan är tuff. jotack! det hände väl inte mycket mer. november är mest som en transportsträcka för mig kan man säga.
DECEMBER: kollade idol i början av månaden. riktigt häftigt! slutade skolan den artonde. fick ett välförtjänat lov. firade jul hemma. tvingade emma på hennes livs första gudstjänst frivilligt! shoppat galet på mellandagsrean. fottat galet mycket med min nya älskling! firade världens bästa nyår med världens bästa emma. fick ett sjukt bra slut på året!

SAMMANFATTNING: det har varit ett bra år endå! jag är glad och står på båda benen ännu. visst mycket kunde vart bättre men jag har lärt mig med att jag ska vara nöjd med det jag har och leva i nuet. tack till alla mina underbara vänner som stöttat mig igenom sjukt mycket. ni är guld världa! 2010 ska bli mitt år.
så är det. 2010 ska bli bäst!


emma e cooool!

tjenix!
nyårsafton va bäst !(det we klart ja va ju me emma)
ja har lärt mej många nya ord, tjock kines, sittdynan, turboknulla, god i great(yeah, yeah, yeah), himmel, himmel e rätta ordet gumman.
ellen e våldtäkts man, bara så ni vet, o hon har ingen inre balans, så därför plågar hon mina smalben.
o för er som vill veta så har ellen en våldigt bra gung teknik!(hahahahhahhahaha)
fuck axel! han svek oss! men vi hade så jävla kul ändå! 
2010 inleddes me cider o "på andra sidan häcken" (y)
o bara så ni vet så e 2010 emma o ellens år!!!;)
med vänliga hälsningar coola emma !


2010 here we come!

GOTT NYTT ÅR!!!!!!! vi har levt 13 timmar och 27 minuter av de nya året änsålänge. nyår blev så jävla bäst med emma! tvåmannafest is the shiet! :D
nu sitter jag på golvet i emmas säng, vi gick väl upp för en timme sen och har redan lyckats trycka i oss en jävla massa kalorier! najs som bajs. nu ska vi göra 2010 listor och sen ska vi göra smoothie. nu ska vi dricka mer cider. haha, alkistendenser. pusspåer!

RSS 2.0