kommentera mera.

FÖRST OCH FRÄMST! ni är säääämst på att kommentera! :(

hihi, stekarväder idag och nu sitter jag på hotellrummet med datorn. hmmmm.. inte så de ska vara! jag skulle egentligen bara upp och byta bikini men jag fastnade här. pratar med bland annat paula på msn. saknar henne & alla andra skitungar i svea land. puss på er.

ja, idag händer inte så mycket, poolhäng förfullt. det steks och jag SKA bli brun. tihi. nu ska jag byta bikini och äta melon och jordgubbar. sen ska jag åka 8 våningar neråt och då ska jag BADA! pussen

winter

hellu.
bäd update somvanlit. jaja, inte mycket att göra åt nu!
idag har vi varit på orlando marine aquarium. typ ett ställe där dom tar hand om sjuka, vilda djur. antingen hjälper dom djuren och släpper tillbaka dom till havet (om dom klarar det) är dom väldigt sjuka eller inte kommer överleva i det vilda behåller dom dem. om dom klarar sig i fångenskap så kan dom tex. säljas till ett zoo eller så. det var sjukt litet och sött där. där va typ fyra delfiner, fyra uttrar, några sköldpaddor (läs många & STORA sköldpaddor), två hajar och lite fiskar och krabbor och sånt. typ för forskning. där va rockor också förresten, som man fick klappa. dom va söta. hihi, så sjukt kul att klappa dom, kändes som sammet.
där var en delfin som hetter winter. den hade ingen svans, eller stjärtfena eller va det heter. så den fick ha protes. så sjukt coolt endå att dom har gjort allt för att rädda detta djuret! alltså protes (!!!) på en delfin... sjukt coolt. jag skulle ha med mig kameran men såklart glömde jag den, surt -.- bild från google alltså ;)



efter vi hade varit på marine aquarium åkte vi till dunkin' donut och köpte ett dussin donuts. haha, asfett.
till kvällsmat åt vi på five guys. alltså dom har LÄTT dom godaste hamburgarna! så nära hemmagjorda man kan komma, efter detta känns mcdonalds ganska avlägset. ska ni till usa, funderar ni på hamburgare till kvällsmat? tänk inte ens på burger king eller liknande utan att först kolla om det finns en five guys ;)


förflyttad

hejhopp! idag bytte vi hotell. och även place to be.
tihi, här är väl fint, bor inne i ett kontorsområde så här är lugnt och så, men man måste åka bil överallt. tydligen så är detta ett sånt överseriöst hotell med massa kontorsnissar och sånt. det syns på rummen. här är minisängar & feta skrivbord överallt. hehe. vi fick typ 1 timme vid poolen och den timmen la jag på bad och inte sol, japp jag ångrar mig! jag ser ut som en ödla för  jag fjällar extemt mycket i ansiktet nu. ups. hudcancer? nähä. iallafall hotellet ligger vid en sjö, och i sjön finns det krokodiler, eller aligatiorer heter det kanske, det var en sån varningsskylt men jag trodde ju aldrig att där var några, runt, eller på hela sjön är där en bro och precis vid bron när jag är ute och promenixar på den, vafan ser jag inte då. en krokodil! :D:D:D en bäääbis, eller den va liten iaf. och de va fettokawlt. hihi, sen såg jag massa sköldpaddor och sånt. snart ska vi ut och äta. hoppas på thai, är trött på taco bell, wendys och foodcourts nu. tihi, puss.

i will be back, with pictures. take care.

universal & snart lämnar vi orlando.

vart på universal idag. fett coolt. orkar inte skriva, är dööötrött. ska sova snart. imorgon lämnar vi orlando. känns nästan sorligt. men jag VET att jag kommer komma tillbaka! :)
jag tror och vågar nästan lova att uppdateringen kommer bli a little bit better nu, för nu är de inte så många parker och sånt. jag kanske tillochmed kan vara lite social på msn. men eftersom att kväll här är natt hos er, så uppstår det problem. därför får jag vara inne på morgonen, för GLÖM att jag slösar på soltimmar. no way! jag fjällar, det är inte kul. universal va fett coolt. jag vet, jag svamlar. puss


poolbilder.

detta får bli en fotoblogg medan jag här här i USA. hehe, orkar knappt skriva och har tuuuusen bilder jag vill visa er. nu blir det bilder från i söndags trorjag :D





hahhaha, ser nt ut som jag på bilden. men ja, dröm om de ni ;)

NASA

här kommer bilder från nasa. jag har inte så mycket att skriva. klockan är snart 9 här. och vafan gör man när man hade bestämt för att ha sovmorgon och vaknar klockan 8 för då är klockan 2 hemma? jaja, nu ska jag äta oreos till frukost, puss påer.






bjuder extremt mycket på bilder längst ner, höhö snygga jag :b


tisdag (trorjag)

tjofräs! klockan är 2 hemma (tror jag?) och lite över åtta här. tihi, idag blev det disney för hela slanten & vi besökte en av fyra temaparker. epcot. det var fett coolt. jag är så trött i mina ben så jag knappt kan stå upp och jag är heeelt trött u huvudet också, så ni får ursäkta att detta inlägget blir som det blir.
epcot är en park som består av ett par delar (vet inte x-akt hur många). land, rymd, länder och nån till. dom har byggt upp en massa länder som tex. marocco, norge, tyskland, canada, england osv. och det var riktigt coolt. kameran klickade oavbrutet och jag ska ge er lite bilder. :)

efter disney åkte vi till golden corall och är en riktigt fet amerikans grillbuffé. jag är sprickfärdig nu. hehe, de var huuuur mycket mat & efterrätter som helst. ät till du kräker, typ! jag orkar inte skriva mer. imorgon får jag äntligen sovmorgon. här finns så sjuuukt mycket att göra och så det händer inte ofta. och tack emma (gud) att du gjorde att vädret blev bättre, det är underbart nu! soligt, varmt & helt perfekt. jag går i jeansshorts måste jag bara berätta! lycka! jag kan inte säga att jag längtar efter att komma hem till snö! ni fönar bort den till jag kommer hem igen va? ;)

OCH EMMA!!!!! jag har sett en tjock kines. trorjag (a)
jag har fotto :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
ahyeah.

'



det tar überlång tid att ladda upp bilder. kommer fler senare, eller imorgon. lovar! men sålänge., puss hade bra i sverige


kennedyspace, nasa, wendy's & walmart

tja!
klockan är kvart i åtta på kvällen här och jag har dundertråkigt. så nu skriver jag.
idag blev det ett besök på kennedy space center & nasa. det var rätt coolt. vi fick testa hur det var att bli uppskjuten & så kollade vi någon film där man fick se när dom gick på månen första 12 gångerna och sånt. cecilias släkting var med! (H) coolt värre.

jag vetinte om jag har mycket mer att berätta. det kommer bilder imorgon. :)
annars idag? vi åt på wendys (hehe, love junkfood), va inne i massa skitaffärer, handlade billigt smink på walmart, handlade min superdyra rakhyvel (hemma) för mindre än halva priset även de på walmart. vi åkte i vår supercoola bild och nä. sen hände inte mycket mer. skriver mer imorn, puss!

trött

gosh, jag är trött. men jag ska ändå skriva ett inlägg.
klockan är tio på kvällen här men hemma hos er i sverige är klockan fyra på natten och därmed måndag. SPORTLOV!!!!! :D haha, inte konstigt att jag är trött. jag är verkligen sämst på att ställa om tiden. det är jobbigt ju. jaja, efter att jag hade bränt mig i huvet och badat i poolen så åkte vi till ett nytt utomhusmall. inte lika bra som de förra, bara massa tråkiga affärer. men lillasyster gillade detta bättre för hon hittade en adidasfjortiströja. hehe, sweet. sen åt vi på en foodcourt (stavn?) där. inte så intressant fakta. imorgon blir det att gå upp tidigt (hehe, blir inga problem för mig) för då ska vi till kennedy space!


nu går de att ladda upp bilder btw! ÄLSKLINGSSKOR! (L)
avril lavinge, eller vad hon heter har 99 par converse (:OOOOOO) men jag är snart ikapp. hehehehe :D

over there/here

heeeeeeeeeeej!
ja, såklart jag lever! vad trodde ni? just nu befinner jag mig xxxxx antal mil hemifrån "over there".
redan var dryyyyyg, men det funkade väl. jag spelade othello på en miniskärm framför mig mest hela tiden. men det gick långsamt endå. riktigt drygt. sen när vi mellanlandade i new york åt jag världens äckligaste "pritzel sticks" alltså dom var verkligen doppade i fett. jag tog en tugga, kräkte. sen gav jag resten till fåglarna, typ. sen inledde jag resan med att bli sjuk, men det finns ingenting shopping inte kan bota!

jag har det iallafall asnajs och uppdatreringen kommer vara låg nu & två veckor framåt. men några inlägg ska jag nog lyckas klämma in! idag är det lördag och klockan är elva här. (tre hos er) idag vaknade jag sju, jippie! men vafan... vad gör man när man reser mot tiden? juste, går upp och äter chokladpudding ofc. igår var vi på ett (eller säger man en?) enorm utomhusmall. det var underbart! hihi, vi köpte 6 par convere (!!!!) bara två till mig, hehe. jaja. idag blir det poolhäng trorja. sen imorgon bär de av till kennedy space antar jag. puss på er.

det är EXTREMT segt att ladda upp bilder härifrån, så dom får ni när jag kommer hem.

2 days left!

Sådär. Har gjort klart svenskaarbetet om Denise Rudberg nu. Det är skönt! Har pluggat hemkunskap (dock inte tillräckligt) och försökt göra fysiken, dock är det så sjuuuukt svårt. Jag hatar fysik!!!!!!!!
Jaja, har inget att skriva, jag har inte börjat packa än, kanske dags att börja? Två dagar kvar, then I am off! :D


resfeber

hehe, börjar få lite travelsick samtidigt som jag har extremt mycket i skolan och bloggtorka typ. lovely right! hehe, ni får en låt iallafall. i love candle remix.


har nästan glömt hur orginalversionen låter. heh

thats when i look at youu

förlåt för bääääd uppdatering!
men jag kom hem för nån timma sen. dans på schemat idag! dubbelpass, gick skitkasst! var verkligen dötrött i huvudet och orkade inte tänka. eller rättare sagt min hjärna och mina ben ville väl inte direkt sammarbeta idag, jaja, alla har dåliga dagar. hehehe fast jag har de varje dag! åt innan och är hungrig IGEN! vadå liten magsäck? har dushat och sånt så nu är jag ren och fin, hehe. ska måla om naglarna i min favoritfärg och sen ska jag sätta mig ner med hk'n som jag lyckades ändra till torsdag ist för att ta igen efter lovet. (y)

puss & skriver mer senare


bestämd!


har bestämt mig nu...efter sommaren blir jag brunett, på riktigt. yeah!


man är som man är...

...när man inte blev som man skulle.
klockrent citat från idag. hahaha, vadå att de passar in på mej?


ha det bra puss

gud vilken tråkig idrottslektion!!!
hoppade trampet, och jag är asdålig på det. jag trippar innan och så skiter hoppet sig. hehe. jaja, sen gick jag och erica flera långa mil (meter) hem och sen var jag astrött och hade ont i huvudet såklart när jag kom hem. ett glas cola senare mådde jag bra, hehe. jag har tyskprov imorgon så det blir nog inte mer bloggande idag. måste plugga sjukt mycket! så jobbigt. men ja, hadetbrapuss.


rubriken står här

fan, orkade inte blogga igår. full rulle hela dagen och på kvällen var jag så trött men samtidigt så speedad så jag ville bara dö. hahahaha, nej men jag hade bättre för mig än att blogga för en gång skull (^^) och då får man ta vara på de. iallafall var jag på karnevalgudstjänst och skämde ut mig något helt otroligt igår på morgonen, sen var det direkt hem och byta om och direkt iväg på musikalträning! skitkul, street med aimee kan slänga sig i väggen, hehe. jau, sen efter var jag med johanna en stund och hade sjukt kul som vanligt. sen kom mormor och så åt vi födelsedags/dop/allahjärtansdagsmiddag dådå. förresten tycker jag allahjärtansdag är a bit överskattat! jag menar ska man inte vara snäll och kärleksfull varje dag? hehe.

sitter i skolan btw, har idrott snart så ska strax börja gå de tio minuterna till nyvång. hoppas vi ska ha något kul. heheh, annars har jag nog mens idag! jag har mina trix. hehe, skriver mer sen,. puss

4 my beauty.

vetni?
jag har inte haft smink på mig denna veckan. jag har inte ens rört mitt smink, vet nog inte ens var de är... haha, men det är faktiskt sjukt skönt att inte ha smink! man känner direkt skillnad på hyn. jag försöker faktiskt ha minst två sminkfria dagar i veckan! de funkar, jag lovar. så de får bli något slags tips från mig ;)
de närmsta jag har kommit smink denna veckan är lipsyl, vilket jag defenitivt inte lever utan! det hjälper kanske inte dunderbra, men det är underbart. jag är helt beroende av de! somsagt utan de känner jag mig nervös, rädd, naken, exposed osv. heheheh, jag vet inte vad jag sitter och snattrar om, de får sluta som vanligt. puss

delar av mitt väldigt begränsade sminkförråd. världens sötaste sminkväska som är FÖRLITEN :'(
ska väl införskaffa en ny i USA dådå, denna är iallafall underbar. Bolagret (eller va de Lagerhaus? blandar ALLTID ihop dom två) kommer den ifrån. 49 :- i think. undrar bara om den finns kvar...


ive burned, every bridge i ever built.

jag vill gråta, men hittar inte tårarna.
jag vill skrika, men hittar inte rösten.
jag vill ha förändrig, men jag vågar inte.
jag vill, jag vill inte & jag vet inte varför


vad är detta för något?


jag blir ledsen när jag ser detta! kallaste februari på 20 år & just när JAG ska dit. otur! jaha, då blir det till att packa ner byxor och jacka. jag som ville glida runt i shorts och linne. skit också!
det är inte ofta jag ber till gud själv, men NU tänker jag fantamig göra det!

käre gode Gud!
gör så att det blir varmt i florida.
(the sunshinestate förövrigt)
då ska jag vara snäll,
äta spenat, kapa min högra hand, åka fritt fall
vad du vill! jag kan till och med tänka mig att
göra extra skolarbete! vad som helst.
amen!

lovelyyyyyyyyyyyy


forever21, 160 kr. jag SKA ha denna


hahahaha, gud

vilka kassa bilder! jag ser absolut inte blondare ut på bilderna. snarare brunare! jag ser fortfarande lika ljusbrun/grådaskig ut. så de blir ingen jämförelse, däremot blir det en underbar bild på mig som jag tog för nån timme sen. hahahahhahahah, gud. enjoy!

(nej, jag ångrar mig, glöm allt jag sa att jag hade blivit blond, jag är fortfarande ljusbrunhårig. tyvärr. jag hatar förändringar men vill förändra allt hela tiden. bajs. men ja, liiite ljusare har de blivit. dock inte på bilden)


almost blonde

sådärja, nu var jag nästan blond igen. alltså jag slingar bara håret blonade för jag är så sjukt rädd att de ska bli pissgult/oranget. men denna gången blev inte så bra, hade det på känn. de blev inte jättedåligt. men ja. svårt å förklara. ni ska få bild när håret är torrt (okej, de är redan torrt) och jag har plattat det lite.

ikväll skulle egentligen jag, mamma & pappa gått på bio, men jag orkade inte och när min syster fick höra våra planer blev hon skitsur! hon ville ju också vara med. hehe. ikväll har jag inga planer. inte på dagen heller och det är sjukt skönt. imorgon ska jag dessutom upp tidigt för att vara i kyrkan halv elva -.-


har ingen förebild på håret, men vi kan säga att denna är det :D

sitter här och ändrar hårfärg

jaha, nu sitter jag här och blir blond. om 7 minuter ska jag skölja ur färgen så får ni se resultat sen. jag känner på mig att detta kommer bli helt failat. heheh, får väl bli brunett annars imorgon då. :D
denna helgen får bli en riktig slapphelg. jag behöver de. hihi, imorgon blir det gudstjänst/karneval.

and i do, i adore you.

you make me feel aliiiiive. [alajajajajajv]
lovely låt. yesbox (jalåda). jag älskar det uttrycket, yesbox! hehehe. såfort någon säger de skrattar jag och typ kan knappt andas medans jag försöker säga jalåda. okej inte riktigt, men endå. haha. sån humor jag har! riktigt kass uppdatering denna veckan. har varit så sjukt trött efter förra helgen, det har förstört hela min vecka. mår pissdåligt nu, har ont i huvudet tror jag, vet inte riktigt. och sen är jag extremt trött, och är det hela tiden nu. sån extrem ständig tonårströtthet.  jobbigt! dessutom har jag seriösa sömnproblem, speciellt när jag ska somna, är så himla rastlös, ligger och vrider och vänder, pillar på min telefon, tänder och släcker sänglampan, ligger och sjunger, busar med min katt, kommer på att jag har glömt göra något, krämar in mig själv tusen gånger. ja, listan kan göras lååång. min ikväll får de blir en tidig fredagskväll så jag är utvilad till nästa vecka! hihi.

skolan idag var... inget att berätta om ^^
jag har helt plötsligt blivit jätterädd för våldtäcksmän, mördare, stalkers och sånt. :/
jävla jesper. jaja, skriver mer sen. pusshaj


is life like this?

"and you fall and you crawl and you break and you take what you get and you turn it into."

fortfarande inget att säga, snackar med söta människor på msn och livet är allmänt tråkigt. hejhopp sockertopp, nu ser vi fram emot imorgon. the sun will come back, tomorrow.

blåggtårka

halloj.
har inget alls att skriva. jag lever, men har bloggtorka.
skriver när.... jag har kommit på något att skriva om?
roligare att läsa inget än massa shit, så pusspusspusspuss


i am proud of myself.


ginatricot, H&M, bikbok, makeupstore
en ytterst söt outfit som jag inte skulle tacka nej till i vår. underbar. jag BEHÖVER ett par chinos, vet inte vilken färg, grå, marinblå eller svart blir det iallafall. inte beige, de är inte riktigt min typ... men gosh vad jag skulle vilja bära detta, utan allt för många smycken (självklart några, annars känner jag mig rädd, naken, expoced) som tar uppmärksamheten från resten av denna underbara outfit! kärlek på den iallafall.

hjälp mig

jewligt trött på min design, vill förnya mig men suger balle på att göra designer, jaja, en ny design SKA upp denna veckan, räkna med det! förslag, anyone?


this is a battle.

vet ni, det var ett tag sen jag var inne och kollade min statistik, och den var låg somvanligt ^^,
men ni har blivit mycket bättre på att kommentera! som ni märker är min uppdatering rätt så låg, men ni lider väl inte såååå mycket? säg till isåfall, i dont want enyone to feel pain! ;)

kom hem från konfan för en timme sen ungefär. jättetråkigt idag, jag var astrött och helt depp, vet inte varför. trött på vädret & skolan och allt skit, ska bli skönt att komma bort snart. två hela underbara veckor.
dock har jag fått reda på att jag missar 3 prov, som jag måste ta igen efteråt, engelska, hk & historia. VARFÖR ska alla våra prov alltid ligga samma veckor och gärna alla andra läxor också, helt av allt på samma dag. men jag ska inte bry mig om det, jag får helt enkelt ta med böckerna till USA, det blir najs ;)
tina (engelsklärare) sa till och med att jag slapp göra något i engelska bara jag pluggade till provet och pratade mycket engelska i USA, klart som fan att jag ska göra det! nu ska jag göra sallad, för jag är en kanin. puss

allt och inget

halloj! skrev ett par inlägg igår, men såklart dampade blogg.se de rumpa och jag kunde inte publicera! :(
hur som haver... konfa snart. eller om en timme! slutade halv två idag för vi hade självstudier sista lektionen, sjukt nice! tihi. nu måste jag bara plugga lite tyska istället, men helt klart hellre det och sen sluta tidigare! vad har hänt sen sist jag skrev då? jag har fortsatt dreggla över forever21's kläder. börjat oroa mig för att USA kommer vara svinkallt, vart i skolan och inte gjort så mycket mer, nu ska jag sluta snattra. pussen

JAG KOMMER DÖ!

forever21-butiker i massor typ några kvarter ifrån vårt hotell där vi ska bo när vi ska till USA om vara några veckor. JAG KOMMER DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ! shoppagaaaalet, typ världens snyggaste linne för 50 spänn, drömväska för 170, vem bangar? INTE JAG IALLAFALL!

varför blandar jag in engelska ord hela tiden?

helloe. ellernåt?
sorry för otroligt bad uppdatering idag, gud vad jag blandar in engelska? -.-
yesyes (vafaaaan?!) dansen började today (näe, nu får jag sluta) och det var najs! jag var jättetrött i huvudet och skrattade mest hela tiden, jag & emma var nog ganska jobbiga. hahaha. men det får väl vara en engångsföreteélse. jag har massa läxa till imorgon men har såklaaart glömt historieboken. fuck mej! jahapp. jag har smsat erica men she didnt answer! (igen?) så jag ska börja med tyskaglosorna exakt precis nu, vilket jag borde ha gjort för massa minuter sen. jaja, nu måste jag sluta tjattra. talk to u later.


förändring


att förändras är bara så det är. att förändras är livets gång och det är bra, för hur hade världens sett ut om ingen & inget hade förändrats, förbättrats och utvecklats? att sakna det förflutna & det man hade förr gör de flesta. men att gå vidare är också något man bara måste acceptera.
'cause that is just the way it is.

saker jag typ BEHÖVER för att överleva.


lindex 349 :- jensshorts, linne & denna om bara 2 veckor <3


monki 180 :- (finns många fler modeller jag gillar) men detta är bajssnyggt! egentligen med en randig sailorbustier, men så våglig är inte jag så vi säger bikini. love iallafall <3

OCH EN SÄNG!!!!!! (ingen bild) fyfan vad jag vill ha en ny säng. minst 120 (a)
hahahha, fatta hur liten min säng är. typ en halv meter, max. emma vet!

kssksskisekatten


skolan idag var chill. gick skitfort! hade drama, so, engelska & idrott (teori) sen vart de slut. slutade två idag. extremt skönt! sen cyklade jag till willys, första gången jag cyklar på typ två månader! sjukt skum känsla! haha, sen kom jag hem och gjorde allt i inlägget under, kom i lite fel ordning nu. men what the same.
katten var jättekelig idag. det började redan i morse, han ville bara sitta i mitt knä och stryka sig mot mig hela tiden. hahaha, buskise. sen när jag kom hem var han jättesöt! :D


kladdkakebak

tjeeenix.
hem kommer från skolan för ett tag sen. nu sitter jag och väntar på att limekladdkakan i ugnen ska bli klar (fridatidningrecept ofc.). ur högtalarna spelas det viva la vida med darin på lillasysters order. dansar till gör hon också. vi har somsagt bakat och ätit ballerina kladdkakakex som ska doppas i mjölk, men jag gillar inte mjölk! men vimsan säger att det var jättegott så jag får väl testa. hon har förresten ätit upp halva paketet... det var 15 kronor jag aldrig får tillbaka! -.-


sovdags.

tjo. jag kan tyyyyp inte blogga idag, för jag är typ sjuk. eller iallafall väldigt trött. jag har inte gått och lagt mig än, kanske dags att göra de, eller va tycker ni? hahaha, jag har inte sovit inatt nä, så jag gör det nu.


kaffe, lan & tennis med dennis.

hej hopp sockertopp.
lördag och klockan visar lite över två. emma sov här inatt och jag tänkte berätta lite om vad som hände igår. haha, hade sjukt kul iallafall. emma kom när vi hade ätit och sen stack vi ut och luffade i lödde en stund. vi köpte kaffe och cider och hoppade i snöhögar. jag bröt nästan mitt ben. hehehehe, sen frös vi extremt mycket så då våldgästade vi hemma hos martin där de var lan. axel, martin & oliver blev lite smått störda, när vi kom med våra telefoner och störde internet. hehe, sen snackade vi massa och då fick oliver ont i huvudet. höhöhöhö.
jag smsade axels....något?... typ tjej?... och kallade henne fjortis. hahahahaha, så jävla kul.
sen stack vi hem vid ett och snackade gal1.

imorse följde jag med emma på tennis och kollade på dennis. han var så söt.
snart kommer emma och ikväll är de fest. asnajs helg! snart ska jag gå och lägga mig och sova tjugo minuter så jag orkar hela kvällen. haha, tröttis som jag är. om värmepannan på zwingit har blivit lagad blir det musikal imorgon för hela slaten, sen är helgen redan slut. buhuhuh ;(
men nu ska jag sluta whina, för det är faktiskt bara lördag. lördag heeeela dagen! (L)

just realize

förlåt för urkass uppdate. känner mig somsagt så inte taggad på att blogga. handlade massa kläder igår. love!
kommer väl bild någongång. orkar helt seriöst inte dra dagarna som gått. men uppdateringen ska komma back to normality igen snart! emma ska sova här inatt, imorgon ska jag med henne på tennis, sen lördag blir de fest in tha dösjan. sen söndag kommer jag nog vara jävligt trött efter en helg med minimalt med sömn.
jag älskar att vara 15 och jag älskar att det är helg och jag älskar att jag har världens bästa vänner! :D
kärlek till er.

(som ni fattar kommer uppdateringen vara hyffsatjättelåg nu i helgen antagligen, men nästa vecka är jag back in buisness. ha en trevlig helg! :D)

blåblärssylt


jahapp, varit uppe på centersyd och försökt byta till kontantkort eftersom jag inte klarar abennomang. tro fan att dom försöker lura på oss en massa annat skit! och dessutom måste pappa va med eftersom de står på honom.

dagens klädval!


upsidedownpicture o.O
yesyes, dagens blev mest för att överleva.
mammas fettostickade tröja från somewereingenaning.
älsklingsmössa från somewereingenaning. lindex maybe?
och sen hade jag strumpbyxor i massor! hahah, najs!  (y)

min dag del två

skolan sen var riktigt chill! det var somsagt bara halva klassen där. riktigt kul!
vi hade först so typ. något helt oseriöst rasistiskt! sen hade vi typ fritt/matte. jesper gav oss mattekluringar och så sa simon typ "alltså, jag får damp när jag inte kan lösa sånahära" och jag bara "jag med, därför försöker jag inte ens" och sen löste jag den. fan vad jag kände mig smart då. hahahaha.

sen åt vi och sånt, och efter det hade vi någon bearbetningstid/ea-pass grejs. då jobbade jag med mitt författararbete, det ska vara klart om typ 2 veckor och jag har skrivit typ 2 rader. jag ska läsa en bok till de arbetet också + recensera den. jobbigt!
sen slutade vi halv ett idag. extremt skönt! egentligen skulle vi sluta halv tre, så det är två hela timmar tidigare. snacka om att vi var glada ;)

sen kom jag hem och sånt. efter att ha gått hem med jeppan & joakim. fyfan vad det är jobbigt att gå i snö till knäna! sen åt jag twix som försökte lura mig att det skulle vara nyttigt. hahahaha. suuuure!


min dag del ett.

shit vad jag är trött! galet. vettetusan vad jag har gjort men jaja.
imorse vaknade jag till världens snökaos! halva min klass kom inte till skolan idag för att bussarna var inställda. stackars oss löddebarn som tvingades gå till skolan, annars var det skol jaha.
när jag gick till skolan gick jag över ett övergångsställe som ligger på en vägbula. så stannar en bil för mig så jag kan gå över. den stannar rätt nära men jag tänkte inte på det då. så jag går över, när jag har nått halva och lite till så hör jag en fet smäll och då är det en bild bakom bilen som hade stannat för mig som körde rakt in i bilden framför! helt sjukt, bilen där framme flög framåt mot mig och jag trodde helt seriöst jag skulle dö. den kom så kraftigt imot mig och det lät så högt. fyfan, tänk om den hade flugit typ 20 cm till, då hade jag blivit överkörd ju! och det va endå rätt kraftigt den flög imot mig, bilen som hade stannat för mig. sjukt läskigt! sån chock jag fick, jag visste inte vad jag skulle göra så jag gick därifrån, sen gick jag in till lärarna och då kom chocken!
"shit, tänk om jag hade blivit påkörd!"


half snowstorm

hoppas på att bli insnöad till imorgon! :D


tributesong


men hej världens bästa låt! tjejen är 12 år och har skrivit denna låten själv :o
en hyllningslåt till the beatles som ni kanske hör?

snart så

på torsdag ska jag te nova. då ska du bli min! <3333333333333333333333333333333
fanns såklart inte på csyd :(

and i got a feeling, that the new day is mine.

hellooo! det får faktiskt bli skärpning med min uppdatering, den är sämre än sämst!
mmmm.. csyd igår med mamma. det va hemskt! exakt allt gick käpprätt åt helvete! jahapp... skulan idag då. tråkigt! fast jag var helt dötrött idag, så jag skrattade hela hela tiden. haha, och vissa i vår klass är så jävla roliga! vi fick pepparkakor (?) på tyskan idag., ibland är de bra att ha hk-läraren i tyska!
jaja, jag vet helt ärligt inte vad jag ska skriva! var med emma efter skolan, skulle dansat med en värmepanna hade gått sönder på zwingit or something? shit the same. rätt skönt att slippa. nu ska jag slippa tjata om mitt fullstädigt ointressanta liv! men jag skaaaaaa uppdatera mera! promise.

i spend my time just thinking of you.
in every moment of the day you are in my head.
jag gillar deeeeeeeej :$$

inte alls taggad.

hejhopp! jag känner mig inte alls taggad till å blogga! saknar konfalägret somfäään! helt seriöst. de va bäst. jag vill bara tillbaka! hade fan gett min högra han för att få göra om de igen liiiite längre. jaja, jag skriver mer sen/imorgon, för då är jag tillbaka. back on track. seeeees då!
förresten... COLBIE CAILLAT ÄR KÄRLEK! (L)

RSS 2.0