www.mittemellen.blogg.se

klicka här för att komma till min nya blogg! :D

NY BLOGG! NY BLOGG! NY BLOGG!

www.mittemellen.blogg.se
-läs, kommentera, följ med bloglovin', SPRID!


taaaaaaaaaaaack

TACK SOM FAN till amanda som fixade min nya blogg a little bit. (L)
i gengäld ska jag fota henne och hennes fina hästar någon dag. ska bli skitkul!
nu skajag fortsätta finslipa lite på designen, eventuellt börja blogga där i morgon., puss på eeeeeeeer.

alltså vafan, jag ger upp. sjukt sur nu.
försöker med en provosorisk design till nya bloggen men det går inte alls.
jag hatar att ingen vill hjälpa mig, vafan. det handlar om 5 minuter eftersom headern redan är klar. KUL! nej. nu ska jag gå och dö. hejdå

skulle du vilja hjälpa mig så kan du ju typ.. säga till :)

om blickar kunde döda

- PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAPPAAAAAAAAAAA!

pappa kommer upp & undrar vad vilma vill.

- jag hittade en cigarett på mitt rum!

och jag riktigt hörde, från mitt rum, att pappa fick min systers alldra vackraste blick. (även om den inte var tillägnad honom)


idéer

jag har lite nya idéer nu till min nya design (och min nya blogg).
det kommer nog bli grymt coolt om det lyckas. jag behöver bara friskna till och hitta en bra fotograf! haha, emma eller emily kanske. åh, va coolt det kommer bli. sen måste jag hitta någon som redigerar bilderna lite för jag kan inte det så bra.. speciellt inte nu eftersom jag inte har photoshop.

what about now? jadu, min katt sitter och biter i min fot, det smärtar. hehe. hostar gör jag mest hela tiden men annars händer inte mycket, its sucks to be sick. hehe, inga bloggare uppdaterar och jag hatar att inte ha photoshop. jag ska läsa lite i kameramanualen så jag kan bli en bättre fotograf någongång. tihi, pussspåer.


hahaha, inte ens en stillbild på min...byrå? kan jag ta bra. haha, jag suger :(


frisk...typ

nu räknar jag mig som frisk, men tydligen inte resten. resten är typ tempen, mamma & min kropp. ingen musikal för min del idag iallafall, tråkigt. jag hade ju kunnat gå dit om jag hade orkat, men hade endå inte kunnat sjunga. och jag är sjukt trött och risken att jag smittar resten av gruppen är ganska stor. så nej, jag hoppar över de idag. tyvärr. idag får de väl bli till att ta det lugnt. jag ska försöka fota lite till en ny design, känner för rosa och blommor (haha, väldigt girly och väääldigt vårigt) men sådant har vi inte hemma, varken vårväder eller blommor. så det får väl vänta. ska försöka installera om phs till min skoldata, men det kommer med nästan 99% säkerhet inte fungera eftersom vi måste ha adminlösen. skit också :)

jaja, räkna med en hel del updates idag. om jag hittar på något att skriva förstås, för jag kommer nog ha en ganska tråkig dag i övrigt! puss på er.

earth hour

hej alla söta människor!
jag har varit lite död idag eftersom jag vaknade upp med 39,5 graders feber. kul!
haha, nu mår jag dock mycket bättre, jag dushade bort den mesta av febern och nu ligger jag och min lilla kise och vilar istället. jag har lite ont i huvudet och är väldigt hostig fortfarande men jag har tagit lite knark så huvudvärken försvann. min piercing mår jättebra idag och den läker finfint! :D

vi kan säga att jag har tagit en earth day istället för en earth hour som är om lite mindre än en timme. självklart ska vi släcka till min kära brors sorg. haha, han har typ panik och försöker övertala mamma om att det räcker väl att släcka "lite lampor och sånt". HAHA, aldrig. förresten är inte smaken tillbaka än. underbart! det är nu man ska passa på att bli nyttig ;D puss på er.


jäkla skit.

haha, (deprimerat skratt, tomt kan de kallas) idag grillade vi för första gången. ASGOTT, trodde jag ja. hah, jag smakade inte ett skit av maten, eller alltså jag åt, men det var som att tugga på typ en...en... jag vet inte. mina smaklökar är iallafall helt döda. sorligt värre. och det är fredag och allt, men skitgod mat och godis och sånt. jävla skit. fan va sur jag är!


dålig skärpa och så, men endå lite cool bild.


läget är fortfarande sjukt.

åh, va underbart det är att vara sjuk -.-
idag är var sista dagen innan lovet. ja, nu är det lov alltså. känns som att jag inleder det bra. idag har jag missat ett stort matteprov och winans idrottslektion. haha. matteprovet kommer jag få göra om tre veckor och det känns ju bra, eftersom jag kommer ha glömt vad matte är tills dess. varför tre veckor undrar ni väl, jo för efter påsklovet är det prao för tjejerna två veckor. hela min klass samlad kommer jag inte få träffa förrän om fem veckor. ganska sjukt, det är mer än en månad. och då är jag konfirmerad...

idag har jag tillbringat större delen av dagen i soffan, vid teven men fanta world och disneychannel. jag har lekt lite med min kamera och tvingat mamma köpa donken till mig, det enda som lyckas komma igenom min mun just nu, de och bafucin såklart. nu ska jag... dö... och kolla lite mer på  disnetchannel.

about min piercing.


3 frågor av samma person om piercingen och eftersom dom är anonyma får ju detta bli "svar på tal"
jag piercade navlen med nål på lödde tattoo. jag frågade typ alla jag kände med piercing vad man skulle göra alla utom en hade gjort det med nål och sa att det var snyggast. jag tyckte inte det gjorde så farligt ont att pierca navlen, men det är jäkligt individuellt. har kompisar som tyckte det gjorde fruktansvärt ont (knappt värt det) och så emelie som inte tyckte det gjorde ont alls ;) jo, det gör nog ondare än öronen, fast jag var bara 4 när jag tog hål i öronen så jag kommer inte riktigt ihåg. men jaa, det är iallafall helt klart värt det, jag är fortfarande rätt öm, men det läker nog fint tror jag och det kommer bli så sjuuuukt snyggt till sommaren! ;)


sjukt.

oj, klockan visar redan över tre och jag har inte bloggat än!
vart hemma från skolan idag. kunde inte prata i morse när jag vaknade, så jag stannade hemma, sov aslänge, var sjukt skönt. och sen gick jag upp och tog tempen, 39 graders feber. tjohooo! lycka. jag missar min frisörtid och vipkväll på centersyd! till på köpet har jag fått ont i huvudet och jag misstänker migränanfall på G. så därför blir min uppdatering låg (lägre än vanligt villsäga). har inte ätit alls idag, är hungrig men kan inte äta. jag får damp. hoppas ni mår bättre än mig iallafall! puss


käre gode gud.

fan vad jag älskar kommentarer! har fått lite fler än innan och det är så himla kul!
annars är allting ganska skitdåligt. jag är extremt förkyld, stressad, trött. äh, jag vet inte allt. mest förkyld tror jag. jag ska dricka te. och berrocca. de kanske hjälper. vi får väl la se. annars ska jag inte göra mycket mer än att öva no resten av kvällen. det ska bli superkul! ja, jag var ironisk.

bara två skoldagar kvar till lov nu. och det ska bli så jäääääkla skönt. just nu vill jag bara somna och vakna igen i sommar. ska nog testa. skriver mer imorgon, och då ska jag vara positiv. 79 dagar kvar till sommarlovet btw. woho.


so you think you can dance.


jag älskar dans!!!!!!!!!!! haha, detta är tommy & charlie från so you think you can dance. tommys syster är tränare på zwingit där jag dansar. han kom tvåa i so you think you can dance. och dom är så jävla bra! :o

det är nog vår nu.

herreguuuud. jag hade skinnjacka imorse när jag cyklade till skolan! underbart!
våren är nog här nu, kom jag och erica fram till. idag är det konfirmation efter skolan. 5 personer, hehe tolvåkrarna har vernissage eller va de heter. haha, dom kommer bli så rika. själv ska vår klass sälja salami tydligen. haha, så jävla pinsamt! & bild får ni också detta inlägget, fast de inte hör till.


ge mig sommar nu! så jävla avunsjuk på matilda som ust nu antagligen är i luften påväg till miami. JAG VILL OCKSÅ!!!!!!!!!

hicka.

varför får jag ALLTID hicka när jag ska sova?!
jag har haft hicka och ont i halsen hela dagen. det är fan fel på mig. jag vill inte inse att jag är en aning sjuk fast jag är det... eller ja, sjuk är jag ju alltid. hehehe, sluta dissa dej själv ellen!!!
iallafall har jag jättemycket ideér till nya bloggaaah. jag måste nog skriva ner dom, annars glömmer jag dom. inte bra alls. men jag tror nya bloggen kommer bli så himla bra! och bloggtorka kommer jag inte heller få eftersom jag kommer ha fasta kategorier som ska uppdateras typ en gång i veckan hela tiden. åååh, de kommer bli brabrabra. NU ska jag försöka sova, ska bara läsa igenom so'n en eller två gånger. sweet dreams! *hick*

usakläder!

det är innan tio!!!!!!!!!!! :D jag hann!
detta är självklart inte allt jag köpte, men en liten sneakpeak. kan man säga.


bikini från aeropostale något

linne designat av ingen midre än... damtadam... HANNAH MONTANA (H) nej men miley cyrus (y)

världens underbaraste tröja från forever21.

boyfriend jeans från levis. typ 200 kronor :o

cepe bild på jeansshorts (L) från pacsun (LLLLLLL)

converse! <3


underbart linne från forever21, kommer användas mycketmycket flitigt när det blir varmare. helt undebart, använde sönder det i usa typ (a)

snack om ditt och datt.

hejhopp sötnosarrr!
hemkommen och äten (haha, vafan sejer man?) nu. kollade på båda danserna istället. skrev en reseguide om orlando/bästa shoppingen till tilda, som om jag skulle vara någon slags expert. ska lägga in lite bilder på vad jag köpte också, enmart för matildas skull! ;) annars vet jag inte. har lite so att göra men det är ganska chill. ska göra klart ett arbete i engelska men det är också ganska chill. har börjat lite smått att tänka på nya bloggen, ja, det blir det. ny blogg. IGEN... jag vet att ni hatar mig. men jag tvingar inte er följa mej ;)
jag ska iallafall säga till när andra bloggen är klar (troligen på påskislovet) och sen ska jag komma igång där. känner mig astaggad på de. hehe, måste bara fjäska lite för amanda så att hon kan hjälpa (göra) en design till mej, hon är fan bäst på det, hennes bloggar är alltid så jävla fina! hennes blogg hittar ni här (visserligen en hästblogg, men fan värd att läsa/klicka in på endå!!!)


@ skolan

har precis haft svenskprov -.-
hoppas de gick bra iallafall. angående bloggförändringar så får det vänta till påsklovet. bara idag och tre dagar till kvar i skolan!!! så skönt. hehe, jag förtjänar lov. hade utvecklingssamtal imorse. har sänkt mig i minst 1 ämne. surt som fan, men jag har höjt mig i två tror jag så det jämnar ut endå. jag kämpar på som vanligt. duktiga jag. bloggen kommer till sidan en aning eftersom det är så mycket läxor men det funkar det med. igår uppdaterade jag faktiskt hela 5 gånger!!! duktigt av mig. hehe, idag skulle jag egentligen dansat, men är jätteförkyld (eller har ont i halsen) är aaaaaasöm i piercingen (kan inte göra situps och eller böja magen) gör ont att sträcka sig också så jag hoppar dansen idag och hem och gör läxa eller något (bloggar) istället. haha, vad fan har jag gett mig in på? menmen, jag överlever. till lovet beställer jag vackert väder så jag kan följa med amanda, erica till stallet OCH hälsa på felizia med min kamera. den behöver komma ut och rastas lite ;)

hehe, snart har vi... 90 minuter no+matte och jag kommer dö. fast det gör jag ju typ varje dag. vi hörs när jag kommer hem, puss på er.


askalas.

jaha. då var man påväg mot förkylning igen då. askalas. hatar när man vet att något tråkigt är på väg att hända och så kan man inte göra något åt det. dessutom bara vet jag att min piercing kommer bli infekterad. än en gång, askalas. snart ska jag sova. sömn och c-vitaminer (& godis/socker) löser allt. sweet dreams!

give me some help?

okej, nu är jag väldigt trött på min blogg. men vill bloggabloggablogga.
så jag har typ två alternativ:

1. starta ny blogg [detta alternativet drar mest, jag tröttnar sjukt snabbt och denna gången är jag trött på...allt, men mest namnet]
2. bara göra ny design och sånt. ändra en massa och bli en roligare blogg med bättre och mer varierad i mitt bloggande.

men nudå? tell me. vad tycker du? jag behöööööver din hjälp. snälla. SOFIE&ERICA NI FÅR IALLAFALL SVARA, JAG VET ATT NI LÄSER DETTA!


edit;

nu börjar vi fatta lite. vi har kommit på en ny studieteknik som kanske faktiskt funkar. fyfan vad vi är bra :D


langar rääändom bild bara för att ;)


plugg.

hejhopp.
sitter och pluggr svenska med eriiica precis just nu. eller ja, just nu bloggar jag ju, och erica kollar schabrak till pepperoni! hehhe, busigt. men vi måste fortsätta hela kvällen lång för detta var svårare än jag trodde. skit också. skolan idag var tråååkig. bytat platser. de va kul i och för sig. sitter bredvid sofie nu, de första hon sa va typ "är du speedad eller är du alltid såhär?" när hon fick veta sanningen typ dog hon. hehe. på idrotten fick jag en hand (natalies haha) rakt i magen på piercingen och det sved a little bit. men de är bättre nu. man fåååår inte pilla men jag  kan inte låta bli. jag kommer få infektion jag känner det på mig -.-

NU ska jag fortsätta med svenskan (har btw prov imorgon, glömde säga det) och det kommer gå käpprätt åta helvete. puss på er.


konfaklänning? check


yay, jag har hittat konfaklänning! :D beställd och allt. hoppas den kommer snart. OCH HOPPAS DEN PASSAR. asorolig över att den ska vara för kort. jaja, passar den fortsätter jakten på de perfekta skorna.

dont stop, belivin'

det är mycket möjligt att ni sitter med musik i öronen just nu. eller inte. hur som helst. måste ni lyssna på denna! jag svär, ni kommer inte ångra er. ni kommer bli glada. som jag! JAG ÄR GLAD IDAG! :D


[don't stop belivin' - (journey) glee cast version]



yeeah

JAG ÄR GLAD!

piercad (y)


remember me

jag måste skärpa mig... -.-
men de orkar jag inte nu. hehehehe (a) är med emily för tillfället, hon har sovit här. på golvet, på en madrass utan luft i, stackars henne. själv sov jag underbart i min säng! igår var vi och kollade på remember me. extremt sorglig men sjuuuukt bra film. NI MÅSTE SE DEN! själv ska jag nog göra det en gång till! jag måste. min nya favoritfilm helt klart! robert pattinson var mycket bättre än i twilight filmerna nu när han inte är en glittrande bög, han är helt klart en av världens duktigaste skådespelare, SÅ SJUKT BRA!

om trekvart ska jag till centrum. hehe, vad jag ska göra där får ni se sen. pusspåer


halvt tvingad...

kände mig lite tvungen att uppdatera er, så jag ger er en lista jag snodde av sofia [soffeloffan.blogg.se VÄRD ATT BESÖKA!]

Namn: ällän
Piercingar: öronen ensålänge.
Tatueringar: näe, sånna har jag inga
Längd: dont know, enochsextifem trorja
Hårfärg: något obestämt
Fräknar: ja!!!! haha, fortfarande kvar sen USA (y)
Motto: ahyeah (säger det hela tiden nu, så jävla irriterande -.-) nä men jag vet inte

Kär? intenunä
Önskar du att du bodde någon annan stans? jau.
Tänker du på självmord? nej? :o
Tycker du att du är attraktiv? ahahahahhahahahaha, nä.
Dricker du? i dont get drunk, i get AWESOME!
Använder du droger? men nej
Röker du? euw nej
Vilket schampo använder du? oparfyrmerat från apoteket för mitt jävla hårs skull (hatarde)
Vilken parfym använder du? wera wang & något randum från rue 21 & heiress paris hilton. haha inte på samma gång men ÄLSKAR DOM! har alltid världens beslutsångest på morgonen
Vad är du rädd för? dej
Gillar du att tvätta? nej?
Gillar du berg och dalbanor? JA! lisebergs iaf (y) 

Senaste...
Filmen du hyrde
? venne, hyr aldrig filmer.
Filmen du köpte? venne, köper aldrig filmer.
Låten du hörde: party at a rich dudes house
Låten du laddade ner? laddar inte ner musik så ofta. SPOTIFY FFS!
Personen du ringde? emma
Personen som ringde dig? emma
TV-program du såg? the hills
Person du tänkte på? emily (H) hahaha, fråga inte varför, för jag har inget svar. nejmen de är bara för jag ska smsa henne snart (y)

För eller emot...
Långdistansförhållanden? vetinte riktigt, ytterst få som funkar, med cred till dom som får de att funka!
Utnyttja någon? för mohahaha, eller iallafall när de gäller typ min syster? ;)
Självmord? emot ffs
Ungdomar som röker? eeuuuwww, såhääääääääääääääääääär mke emot
Använda droger? emoooooooooooooot förfan!
Sex före äktenskapet? för!
Köra onyktert? emot
Förhållanden? både &

Favorit...
Låt: justnu? your love is my drug
Sak att göra: vetinte, handla kläder? o.O 
Sport: horseriding & dans
Dryck: cocacola in my <3
Kläder: TIGHTS!!!!!
Film: andra sidan häcken ofc!
Bil: den vi hade i USA, den var kärlek! :D
Serie: broke knows best, cribs, ponnyakuten, svenska hollywood fruar (förra säsongen) (H)

Har du någonsin...
Gråtit över en pojke
? hmm.. kanske
Gråtit över en flicka? jo, men alltså inte av kärlek direkt?
Ljugit för någon? ja
Varit i slagsmål? JA (H)
Blivit arresterad? nä
Träffat någon från internet IRL? yeah

Antal...
Gånger du vart kär
? 0 (trorjag)
Gånger ditt hjärta brustit? räknar inte
Hjärtan brustet på grund av dig? 14, haha, nä jag skämta.
Tjejer du kysst? 0
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? går ju i grundskola x]
Gånger ditt namn varit med i tidningen? mer än 10 iaf, var alltid med när man fyllde år när man va liten ;)
Pålägg som gäller: blä, 0
Dagens dryck: vatten.

Senaste...
boken du läste? flickan från ovan. värd att läsa!
Personen du fick e-mail av? facebook
Personen du fick brev av? tyskland
Personen du fick sms av? emma.
Gången hela din familj åt middag tillsammans? typ 2 dar sen.
Saken du köpte? b&j (y)

Vad har du gjort idag? skolan, emma
Var det kul? jao
Brukar du svära mycket? jaförfan
När stiger du upp på morgonen? åtta (y)
Gillar du att slåss? JA!!!
Vad har du på dig? strumpbyxor, lackleggings, linne, vit långärmad, trosor, bh, ringar
Vad ska du göra ikväll? göra matte, kolla bella&tyra show typ, datan?
Vad är du allergisk mot? dej
Var har du ont? i min armbåde och min mage tihi
Använder du hårspray? naj, inte nu får inte.
Kan du stå på händer? bara mot vägg
Håkan Hellström eller The Ark? the ark.
Salt eller socker? SOCKER FÖRFAN!
Gillar du ketchup? bara till pommes och makaroner. och falukorv typ. ALLT ANNAT ÄR DET BANNLYST TILL! FÖRSTOR MIN MAT!!!!
Är du glad nu? japppp
Var du glad igår? japppppp (H) jag är alltid glad! 
Vad dansar du till? musik (H)
Stockholm är... ? en ball stad som jag vill tillbaka till! 
Göteborg är... ? najs, för liseberg finns där!
Kan du sjunga? nä
Spaghetti eller makaroner? spagetti typ
Land du vill besöka? USA IGEN!!!! och london (england då ;))

upsidedown

längesen jag uppdaterade? det beror på att mitt liv är freaking upsidedown!
ahyeah, jag har så extremt mycket i skolan nu. och det är underbart, NAT! hehe, nej men jag glider med. hinner knappt med, men endå gör jag det. det är endå bara 1½ vecka kvar till påsklovet och då ska jag ta sovmorgon sovmornar och skita i skolan fullständigt. jag ska ta tag i mitt bloggande... men inte just nu. nu ska jag göra so, no och engelska. en sak är säker iallafall, jag kommer inte komma i säng förrän tidigast tolv idag.

lack

jag gick upp nio idag för att jag skulle på gudstjänst. sen cyklar jag hela vägen till kyrkan och så är kyrkjjääävelen låst. herman svarar inte när jag ringer. vilket jävla skämt. jag har knäckt min nästlängsta nagel (som nu är den kortaste) och det känns... jävligt speciellt. om nån timmar ska jag iväg på musikalträning och jag har missat skitmycket. kommer dö. sen ska jag och mamma till nova och det är väl de enda som känns kul just nu. hhahaaha, citerar kenza "neeeej, men vad är dethär för frågor, nu vill jag ta livet av mig!" hahahaha, garv


U S A part II









ser ni delfinen? ;) då var jag sur att jag inte hade ett bättre objektiv.


there's a party as a rich dude's house

hello sunshine.
solen skiner typ idag. de är underbart väder ute (eller va innan iallafall)
snön smälter förfullt här och idag släppte vi ut kissekatten medvetet för andra gången. först vågade han inte gå ut för pappa bytte däck på bilden. han är töntig alltså. nu ligger han och sover i sin korg. första gången på typ tusen år. snart fyller han ett helt år den lilla tjockisen. 

musik på full volym spelas eftersom mina hörlurar har gått i sönder och jag inte vill sitta med ett jäkla fjortisheadset som dessutom luktar bajs. hehehe, så inte jag.
ikväll blir det kanske till sofia med gulligt folk (okej, vet inte vem. bara emily hehe) men de blir nog kul som vanligt. imorgon ska jag upp tidigt som f a n för jag ska på gudstjänst och till halv ett, kvart i ett börjar min musikalträning. vadå lyckat? stressig morgon säger jag bara. nu ska jag måla mina naglar svarta (ja, jag har blivit emo, har jag glömt säga det?) och sen ska jag göra läxa (PÅ EN HELG!!!!!!) och städa mitt rum. så duktig.
hehehe, shit va många paranteser de blev i detta inlägget. och nej, jag har inte slutat blogga. än...
bilderna från USA part two kommer senare. nu måste jag sluta, mina fingrar knäcks. puss

jakten på den perfekta klänningen

hallåhallå!
nu går jag rakt på sak! som ni som följer bloggen kanske vet ska jag konfirmeras i slutet av april. och jag letar efter en klänning. tydligen är det rätt svårt att hitta en som faller mig i smaken, hehe. men nu har jag hittat en fin, något jag har tänkt mig (tänk vårigt/sommrigt, rosa&vit) men den är från ginatricot. okej de är inget fel på dom kläderna men kul om alla har likadana, och man vill ju ha en speciell klänning då, eller ja, jag vill ha de iallafall.
här är klänningen jag hittade:


jaja, jakten på den perfekta klänningen fortsätter.


U S A (part one)

väldigt blandade bilder från USA. enjoy







fler bilder kommer... måste ta en paus x]


my chans to stand.

jag orkar inte blogga mer. seriöst, har inget att blogga om, hinner gör jag väl men orkar inte typ. det är så tråkigt när jag bloggar och sen, händer inget mer? kommentarerna? jag har inga ffs. sjukt tråk!

ni kan ju kommentera vad som helst! en fråga, vad ni har gjort idag, hur ni mår.. det finns otroligt mycket. orkar inte mera, kommer tillbaka när jag.... vet vad jag ska skriva. måste hitta insperation. puss

a little message

hejsan hoppsan. jag har extremt mycket i skolan och med konfan och ska helst hinna med att leva mitt liv också. jag får panik lite här och var. ångest över saker jag inte hinner med osv. så de blir lite si & så med uppdateringen här. och självklart tar jag skolan och mina vänner i första hand, dvs före bloggen hemskt ledsen. men ja. jag ska försöka klämma in bloggandet också i min redan överfulla vecka! pussar till alla


ZWING IT

idag on tha dans fick vi reda på världens tråkigaste sak. INGEN VÅRSHOW :''''''''''''''''''''''''(
fan jag grät nästan. detta är fan  mitt liv, årets bästa vecka, det är bud på att byta nu. men vettefän var. och zwing it betyder endå fruktansvärt mycket för mig. det är svett, gråt och lycka, det är barndom, det är sjukt massa minnen, de är vårshow, de är avslutningar med pepparkakor, de är hjärngympa, det är hjärtfel (höhö).
jag ä l s k a r att dansa och nu kanske jag inte får visa vad jag går för nåmer? nä, inte rättvist. zwingit har typ fått slut på pengar för de är så mycket som går fel där. + att zwingit har växt ur folkets hus. detta kan innebära slutet för zwingit och det vore verkligen det värsta som kunde hända just nu.

jag älskar känslan att komma till zwing it på tisdagarna, glömma allt för en stund och köra steeenhårt två timmar. det är fan så jävla underbart så de finns inte. kan inte skriva mer nu. detta är inte saaant.
mitt liv är slut. typ.

back to reality

chachabitcheeeees.
nä, dedär va inte likt mej (a)
imorgon är de mys på konfan. hehe, lääängtar. sen får vi hermaaaan. de ska bli tråkigt. ida vill vi ha ffs! idag var de första dagen i skolan för mej på typ 2,5 vecka. back to reality japp. humhumhum. venne vad jag ska skriva mer, dans eftor skulan. gick baaaaaaaaaaajsdåligt. fan jag suger. pallar inte dansa mer när vi fick reda på världens tråkigaste nyhet. berättar i annat inlägg. men nu ska jag föna håret. venne soooo random inlägg. pusspåeeer. (är inte mig sj) fick panikångest innan. är skitspeedad nu. vafan. jag hatar mig själv, jag älskar mig själv jag älskar att hata mig själv precis lika mycket som jag hatar att älska mej själlv eller nä, wtf. pusspåer iaf.

listis

Visste du att?

att jag vill - ha mer kommentarer på mig blogg
att jag lyssnar mest på - låtar som jag sen spelar sönder
att jag inte gillar - dej
att kärlek är -
 som en vässad kniv. i onda händer tar den liv
att jag gillar att -
 prata
att jag är hemligt förälskad i - min katt. mohahaha
att sist jag grät var - för två sekunder sen
att min mobiltelefon är -
 asful
att när jag vaknar på morgonen -
 är jag oftast trött men blir snabbt speedad som fän
att innan jag går och lägger mig -
 ligger jag och sprattlar i min säng för att bli av med energi
att idag har jag -
 gjort en bakåtkullerbyta som sa SPLLAASHHH
att jag just nu tänker på - hur fan jag ska klara av att antagligen vara 2 veckor i skolan med BARA killarna -.-
att i kväll ska jag -
 tagga inför innebandy imrn.. NAAAAAAAAT!
att i morgon kommer jag -
 sura -.-'
att jag hoppas -
 att det blir som jag vill en dag (snart)
att jag verkligen vill -
 att det blir som jag vill en dag (snart)

@ schoool

hej hopp!
sitter i skolan nu, har rast typ. internet funkar inte i vårt klassrum så jag och sofia sitter i huvudlängan vid rektorn (H) jaagvet att det inte blev bilder på det jag har köpt i USA igår. och förlåt men det blir inga idag heller. efter skolan blir det fika och sen dans. kommer hem halv sju så de blir inge uppdatering förrän seeent ikväll. men, ja. ni överlever. pusspåer

gahgahgah

jag Lskar att hitta en ny låt som är överbra, av ren slump. nu ska jag spela sönder mina nyhittade låtar. hehhe

JUST DE!

matilda! jag lovar att jag ska fotta allt jag köpt och lägga upp de här senast ikväll (imorgon annars) eller en del iallafall. teheheh, så du får insperation ;)

och nu är uppdateringen somvanligt här på blöggeeen. :)


hår och annat som inte hör hit ;)

hemma! eller ja, de har jag ju varit nästan en och en halv dag nu, men det är inte förrän nu jag har tagit mig tid att blogga!  taha. flygresorna gick bra! första var extremt dryg! vi hade dessutom inga egna tvskärmar vilket gjorde att det blev ännu drygare! från new york till köpenhamn gick det snabbt! jag kollade new moon två gånger, spelade othello och sen sov jag ganska mycket genom att lyssna på sövande musik. taylor swift och erik clapton (y) haha, underbart. dom kom med mat heeeela tiden. jag hatar flygplansmat. FATTAR DOM INTE ATT JAG INTE VILLE HA ELLLOOOOR??!! -.-' haha, ne.

jag kom precis hem från centersyd där jag träffade emily och fia! emily fick (köpa) sina skor. hehe, så jag var rik men pengarna fick jag ge till mamma. sad. jag har faktiskt en hel månadspeng att ta ut (haha) av pappa för jag inte använde den i USA. duktiga jag!

igår träffade jag emma och axel, de blev väl ganska sjukt som vanligt med emma. sov tretton timmar inatt och är fortfarande trött. ja, jag har studiedag btw. hehe, suuuuperskönt. det är ganska askallt ute men det märks endå att våren är påväg! INGEN SNÖÖÖÖ! bara lite i vägkanterna som inte har smält bort

nu ska jag göra något annat. jag har tydligen döööömycket att ta igen i skolan enligt fia. kul! -.-
JUSTE! EMILY KLIPPTE LUGG OCH DE BLEV FAACKING FINT! detta påminner mig bara att jag måste göra något åt mitt eget granris till hår. orkar inte, vill inte. får lust att bara raka av skiten. några förslag? ;)


sista dagarna

halloj!
läääängesen jag bloggade men jag har njutit förfullt av sista dagarna här. imorgon bitti tidigt beger vi oss tillbaka till orlando och tar flygplaaanet till newark. flygplatsen i new york.
lite tråkigt men jag längtar hem faktiskt! jag saknar allt hemma fast jag älskar usa nu!!!
heheh, jaja, blandade känslor. jag ger er total update när jag kommer hem.
jag tror de tyvärr blir så att hela lördagen blir resdag, söndagen kommer jag vara trött. på måndan har vi studiedag så jag får inte tillbaka min dator förrän tisdag. hmmm... så uppdateringen kommer fortfarande hållas låg. jag antar att om vi har tur blir det ett snabbt inlägg från någon annan familjemedlems dator söndag/måndag annars hörs vi på tisdag. om jag nu kommer hem hel villsäga...

JAJA, de får bli mitt problem. pusspåeeer

duktig ellen!

hellu.
idag har vi tagit ytterligare en pooldag och det var VARMT! jag är stekt nu, hehe men inte brun ;(
det är najs och vara här men jag längtar hem! efter chester, vänner, min säng  & MAT!!!! maten här är så himla fet. blärkkk. hehe, jag har säkerligen gått upp 2 kilo, men what the same. de märks inte ALLT för mke (a)

idag har jag varit sjukt duktig och simmat, gymmat & varit ute på powerwaaalk/fotorunda.
jag känner mig asduktigt iallafall. simmade 22 längter (exakt är viktigt!), stod en halvtimme på crosstrainern, gjorde lite ryggsaker och lyfte med hantlar (haha, så svag jag är) och sen drack jag skiiiitmycket vatten. så uttrokad! sen gick jag ett varv runt sjön med mamma och fottade måsar, sköldpaddor och alligatorer. helt sjukt vilket djurliv trots att vi bor mitt inne i stan! ska snart ladda in bilderna på datorn så får ni se dom lite senare. puss på er!

RSS 2.0