igår&idag

hejhopp!
guuuud vilken känsla idol var igår! magiskt!!! helt sjukt att se 12 tusen männsikor göra vågen i perfekt harmoni och höra 12 tusen människor skrika,jubla,applådera och stampa med fötterna allt man pallar! fick se (förutom tove, erik, mariette & calle) eddie, rabih, erika och reza också! skitkul. erik var verkligen bäst igår, han var helt sjukt bra! det var helt sjukt när han sjöng hey jude. gåshud! jag tyckte det var rätt att mariette rök, hon var skitbra, men endå sämst. när hon sjöng sin andra låt satte alla på sina mobiltelefoner och började lysa med dom, gåshud igen! nu vill jag inte att någon ska åka ut! alla som är kvar är lika värdiga vinnare! jaja, idag har jag varit med mammii och shoppat, massa mys på det! sen kom vi hem och drack glögg, som jag tvingade i mig, fast jag inte gillar de, julstämning ska ändå vara julstämning!


ELLEN! börja blogga igen :D♥

ELLEN! börja blogga igen :D♥
så såg det ut när jag loggande in på min blogg för att kolla läget. och jafan! nu ska jag minsann börja blogga igen! sitter i skolan  nu och väntar på att vi ska ut och gjuta, typ tomtar... jaja, har slöjd nu iallafall. ikväll ska jag till malmö och kolla idol!!!! fett med roligt! och sofia är smart.... så sjuuukt smart!
pusshej!

tv4 play

hej du! ja, precis!
jag måste bara hylla tv4 play, jag hinner aldrig kolla på teve i veckorna, men tack vare tv4 play kan jag följa serierna! de som har följt min blogg vet att jag hatar söndagar (skrev ett långt inlägg om det som vissa sen härmade, haha) men tv4 play save my day! jaha, idag var jag med mami & papi i malmö och köpte en tjockare jacka, så nu slipper jag frysa. nu börjar idol igen. kram §

dålig update & tusen förlåt! (igen)

hej alla! förlåt för jättejättedåligt uppdaterande igen men jag har jättemycket att göra i skolan nu! det har väl inte hänt mycket sen sist, inget viktigt iallafall. vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. sitter i skolan nu, har rast. vet faktiskt inte vad vi ska ha nu. höhö. men jag ska börja uppdatera mera  nu, jag lovar! jag har ju tid på rasterna ;)
och imorgon är det new moon, ooohhh,, bli imorgon!

im back! do you remember me?

hej! har ni glömt bort mej? nej jag tänkte väl!
gud vad jag har saknat er, och bloggen! ni anar inte. men jag har verkligen inte haft tid! idag var jag hos felizia, har haft sjukt med skoj! jag fick låna isac och så red vi ut i skogen. det vart verkligen bäst att få sitta i sadlen igen! isac skötte sig fint, han är sjukt fin! fliz red harrimcflarri och han var galen som vanligt! sen försökte vi lära guss, flizans hund att hoppa upp i soffan, de gick inte så bra... hahaha. jag vet inte riktigt mer vad jag ska berätta för er. men om ni kommenterar nu, så lovar jag att uppdatera massa massa igen. ha det bäst!

håll huvudet högt så är de klart du aldrig ramlar.

hejhopp! torsdag idag. läxdag idag. fuck! har kemiprov imorgon och jag har inte ens börjat plugga! jaha, dags att öppna boken kanske... jaja. hade svenskprov idag ja, jag vet (eller det känns) att det gick rent åtahelvete., utan att överdriva. vill helst inte ha tillbaka det över huvudtaget! jahapp. har precis ätit sallad, vilket var det roligaste jag kunde fixa, jag mådde jätteilla på tyskan och när jag kom hem mådde jag illa, men var hungrig. skum känsla? hallelujah och kelian går på repeat här hemma just nu. båda två är så sjukt fina låtar! jag är inget stort ken ring fan, men både kelian & ber en bön är så himla fina låtar! jag älskar låtar som är tillängnade någon. kelian är ju till ken rings barn och ber en bön är till hans syster som är cancersjuk. har ni aldrig lyssnat på ken ring tycker jag ni ska ge han en chans! jaja, nu är det väl dags för mig att öppna kapitel 8 om jonföreningar och salt och sånt skit i kemiboken. men TACK till jesper, min no-lärare att han har gjort flippkort till oss. jag vet inte vad jag hade gjort utan det. självmord? haha, maybe. jaja, vi ses!

en vecka i läxans tecken.

hej bloggen!
jag blir bara mer och mer oaktiv för varje dag som går! jag ska försöka hinna med att uppdatera iallafall en gång per dag denna veckan, för vi har skitmycke läxa denna veckan. blörk! skolan får gå före allt just nu. snart ska jag iväg och dansa. men först ska jag skriva upp alla läxor här på bloggen, så jag inte glömmer något! haha.

tisdag religion, punkt ett på bedömningsmatrisen 4 sidor i re-boken.
onsdag tyska glosor kapitel 2. mattemål klart, s. 91-100 läxa 6 matte. eng. 7 oregelbundna verb, temaformer.
torsdag megafettostort sv-prov på 9 ordklasser. majgad, rädda mig jag dööör!
fredag kemiprov. +o(

blöööööö! inte en enda läxfri dag!!! varför har vi veckor med nästan ingen läxa och sen veckor med extremt mycket?! so not fair! sen ska jag hålla muntligt föredrag för klassen i engelska v. 49, och engelska är verkligen inte ett av mina starka ämnen! och sen måste jag och caroline skynda oss med den talande boken om new york. det är bara plugg, plugg och mera plugg som gäller nu. så nu blir det fullsatsning! hoppas ni förstår att jag måste lägga bloggen åt sidan ett tag nu. skolan tar verkligen all min tid :(

CUPCAKES!

hello!
vilken tråkig söndag. slutade med att jag satte igång med att baka cupcakes. blev inte jättelyckat, haha. men smaken är viktigast. här får ni smakprov!
bilderna blev riktigt kassa, men jag har slarvat bort min kamera, så det blev med mammas mobil eftersom den låg närmst och jag vart jättedarrig på handen så, ja. det blev som de blev.


thanx god!

jaa! jag är frisk! oh, min helg är räddad. att ligga sjuk på helgen är verkligen det värsta som finns. fyfan vad glad jag blev igår när rabih åkte ut ur idol, det var allt för mej, tack och hej.


JAG ÄLSKAR TOVE!

WHAAAAAAAAAAT?!
hur tänker idoljuryn egentligen? tove är bäst och så är det! om hon inte är kvar om tre veckor när idol kommer till malmö och jag ska dit och kolla så ska jag absolut inte med, då säljer jag min biljetter! jag menar rabih, vad gör han ens med i programmet? jävla fjortisar som blir kära och har för rika föräldrar som betalar telefonräkningen med glädje, eller eddie. som jag lyssnar på just nu. FAALSKT! så GO tove, vad juryn än säger!!!!!
fast detta var ju bara min åsikt, vad tycker ni själva? :)

i väntan på maten...

hej på er!
förlåt att jag inte har bloggat på ett par dagar men i onsdags fick jag vaccinet mot SI och blev sjuk på natten efter. jag fick över 38 graders feber och dunkade huvudvärk, värk i hela kroppen och fruktansvärt ont i armen. jag är hemma från skolan idag också, fastän jag är bättre. men jag är fortfarande så orkeslös att jag inte orkade gå. nu sitter jag i soffan med datorn och katten sovande vid mina fötter. mysigt! haha, jag väntar på att mamma ska komma hem från jobbet med min mat! jag kan verkligen inte äta när jag är så sjuk som jag var igår, så nu är jag verkligen hungrig! och gissa vad det blir? MCDONALDS SÅKLART! :D haha, tjockis som jag är!

NEWMOON (L)

halloj!
klockan är snart tio i åtta och jag ska sätta mig och göra lite tyska, har några glosor till imorgon, men det ska nog inte vara något problem! kanske ska börja titta lite på svenskan också, har nämligen stort prov i nio ordklasser nästa vecka... jaha. idag tog jag svininfluensasprutan, det gjorde inte alls ont och jag är inte spruträdd, men det var endå lite läskigt och jag förstår paniken hos vissa människor nu. och jag och claudia har bokat biljetter till premiären till new moon den 20nde! gissa vem som längtar såhääääääääääääääääär mycket? :D

bråttom!

helloooeee! eller godmorgon passar ju in nu, klockan är snart halv nio. jag ska gå och sminka mig snart, jag har igentligen jättebråttom, men jag skriver endå! om tio minuter ska jag vara hemma hos erica och jag är bara halvklar, shit! måste skynda mig. men skulle bara hälsa att alla skulle ha en bra dag!

konstant frysande!

hej! jag hinner med ett snabbt inlägg nu! kom hem från skolan för lite mer än en timme sen. usch vad sent. halv fyra! då är det mörkt redan ju! det är hemskt! men jaja, nu ska jag snart sticka till willys och handla tuggummi, sen ska jag dansa, riktigt taggad idag. det vart jättelängesen jag dansade! missade förra veckan, så det ska bli kul! uh, det är riktigt kallt både ute och inne också, jag fryser hela tiden. idag när vi skulle till gympan ösregnade det. jag blev blöt! :(
jag har fortfarande inte fixat nya bilder. men jag lovar det kommer att komma. cya!

Svaren på frågorna!

Shit, vad glad jag blev. Jag fick ihop hyffsat många frågor. Det var jätteroligt! Ska jag ha det igen i framtiden, vill jag har en utmaning. Svårare och många många fler frågor. Men det kanske inte blir mer, höhö. vi får se! Enjoy!

1. Allt bra?
Jadå! Det är fint just nu!

2. Vad fick dig att börja blogga?
Caroline Micha! <3 Haha, jag gjorde bloggen med henne, hon gjorde också en. Men hon bloggar inte längre, vilket är jättesynd, för hon är verkligen jättebra på att skriva. Sen vart det Sofia också, hon har alltid varit en sorts blogginsperation för mig. Även hon skriver jättebra!

3. Vem är du kär i?
Haha, Johanna. Du har verkligen dålig fantasi! Men jag lovade att jag skulle svara. Tyvärr måste jag göra dig besviken och säga att jag inte är kär i någon just nu ;)

4. Varför började du blogga?
Dels för att jag ville utrycka mig, och dels för att jag ville testa, jag har haft många pauser, men jag älskar att blogga och skriva. Så jag är fast.

5. Har du en tursiffra? Isåfall, vilken?
Tur och tur, klart jag har en "tursiffra" men vette tusan om den hjälper. Haha, mitt turnummer är iallfall 18.

6. Vad är det roligaste du vet?
Jag vet inte, jag gillar många saker. Men mina vänner och min katt gör mig alltid på bra humör. Så att hitta på något riktigt kul med massa kompisar är nog det roligaste jag vet.

7. Jazz eller street?
Åååh, dumma Linda! Jag vet inte! Haha, det varierar från gång till gång, men jag älskar street, om det går bra :D

8. Hur gammal är du?
14, 15 om ungefär 3 månader :D

9. Har du haft någon blogg innan denhär?
Massa, haha.

10. Vad tycker du om att göra på fritiden?
Dansa, rida och skratta och umgås med mina vänner. Annars sitta vid datan och ta det lugnt.

11. Gillar du att fotta?
Jag älskar att fotta! Men jag har ingen kamera just nu, både min och föräldrarnas är urkass, jag önskar mig en systemkamera eller iallafall en bra kompaktkamera just nu!

12. Varför är du så söt?
Paula, när ska du lära dig! Jag är inte sötare än någon annan. Och sluta säga att du är ful. Du är extremt söt!

13. Vad gör du helst en ledig dag?
Vara med mina vänner eller bara ta det lugnt!

14. Vart brukar du köpa kläder?
Det är olika, jag har inga speciella affärer i sådär, utan köper mer det jag tycker är snyggt. Men jag handlar mest i dom billiga affärerna, Gina, Veromoda och så. JC tycker jag har fått in riktigt snygga kläder!

15. Vilka länder har du varit i?
Hmm... nu ska vi se... Danmark, Cypern, Grekland, Italien, Spanien, Thailand, Tyskland, Österrike, Norge (har jag för mig, en timme eller så xD), Frankrike... Kommer inte på fler just nu.

16. Favoritfärg?
hmmm... röd har alltid varit en favorit, men lila också.

17. Vad har du gjort på lovet?
Varit med vänner och tagit det lugnt. Tråkat, typ.

18. Hur länge har du bloggat?
Oj, ett tag.

19. Hur många bloggar har du haft innan du startade denhär?
Måste jag räkna? Okej. först vare plingellen, sen sspegelbild, duvetellen, erfashion och nu denna, hejrodmans. Det blir fem!

20. Vem är din favoritbloggare?
FEBB & Foki!

21. Om du fick byta liv med någon för en dag, vem skulle det vara?
Vanessa Hudgens tror jag! thihi, Zac & shopping! (L)

22. Vad gör du just nu?
Svarar på frågorna och lyssnar Jordin Sparks.

23. Vilka bloggar läser du?
Okej, nu ska jag skriva alla! FEBB, Foki och Paow. Kenza, och Gaybloggen tittar jag in på ibland. Kissie och Dissie och Pissie har jag tröttnat på för jättelängesen! Sen är det vänners, Tiildiss, theryttare, theamandala, soffeloffan är några av mina vänners bloggar. Dom är verkligen värda att gå in på!

24. Lust att rösta på mig som nummer 6 hos byellen.se?
Javisst, och det tycker jag alla andra ska göra också! För Julia som frågade (egentligen inte till frågestunden, men jag tog med det här endå) fottar verkligen jättebra!

25. Varför bytar du blogg hela tiden?
Jag vet att det är jobbigt, men jag ska försöka hålla mig till denna nu! Jag bytte till denna för att den andra inte funkade. Och innan dess ville jag testa en modeblogg, och från sspegelbild till duvetellen bytte jag för att jag aldrig blev klar med designen.

26. Gör du designer till andra?
Det händer, men inte för tillfället.

27. Hur lång och hur mycket väger du?
Är det intressant att veta? Okej, isåfall. Jag är 1.64 ungefär, det vart jättelängesen jag vägde mig, men runt 45 tror jag. Det är inte underviktigt! och inte överviktigt. Jag är normal, inget annat! :)


frågestund!

jag tror jag ska göra något som jag har velat göra, nämligen ha en FRÅGESTUND! :D
så fråga på, vad ni vill! jag svarar på allt som inte är för privat. så FRÅGAFRÅGAFRÅGA!

låtsasengelska i köket.

godmorgon!
gud vad bra ni är på att kommentera, jag blir skitglad! fortsätt så, och bättre, så kommer ni älska min blogg, för den kommer bli bäst! haha. jag vet inte vad jag är sugen på att göra idag, ingenting. allting. lovet är slut imorgon, endast hemskt. jag hade lätt kunnat vänja mej vid detta, typ vakna tie men inte gå upp förrän halv ett, extremt skönt! varför är inte livet ett lov? det spelas if i were a boy på full volym där nere. och vilma sjunger med på sin låssasengelska. gud vad jag kan irritera mej på det, välj en svensk låt förfan! men jag har ju också haft mitt egna spåk i tron om att det vart engelska, ganska roligt endå, alla gör ju det? man härmar och tror det låter skitbra. det är egentligen ganska gulligt, och så en sån låt som beyoncés if i were a boy, jag dööööör! haha, vi ses!


RSS 2.0